Een echte mannenbadkamer 0 993

mannenbadkamer

Wanneer je samenwoont met je vrouw of vriendin dan is de kans groot dat de badkamer voor een groot gedeelte is ingepikt. Wanneer je de badkamer gaat aanpakken dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Kom voor jezelf op en maak van die badkamer een echte mannenbadkamer! In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Een functionele inrichting

De badkamer is in de regel niet de grootste ruimte. Effectief omgaan met de ruimte is dan ook cruciaal. Denk daarom goed na over de juiste indeling. Alles moet passen en hierbij dien je rekening te houden met voldoende bewegingsvrijheid.

Wanneer je veel wilt plaatsen in de badkamer is het goed om hier goed en creatief over na te denken. We kennen allemaal de standaard indeling wel waarbij het toilet en de douche in een hoek komt. Soms kan het wat efficiënter door te schuiven met een kastje of meubel. Strakke design radiatoren hebben tegenwoordig weinig ruimte nodig. Deze worden verticaal geplaatst en vaak zijn deze zo kleine dat deze onder het raam passen. Geef je niets om deze strakke lijnen dan kan je ook gaan voor vloerverwarming. De kosten zijn iets hoger maar dan heb je geen radiatoren nodig.

Strakke lijnen en donkere kleuren

Een zwarte designradiator past perfect bij deze tip. Ga voor strakke lijnen en donkere kleuren. Deze eigenschappen kan je koppelen aan een industriële badkamer of een moderne badkamer. Het is al lang geen trend meer omdat het er al enige tijd is en blijft. Zwarte elementen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte inloopdouche. Een inloopdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden. Het profiel kan je een zwart kleurtje geven. De glazen wand kan je een zwarte strook geven. Houd je zoveel van deze stijl dan kan je er zelfs voor kiezen om de hele douchewand in het zwart te bestellen.

Maak de douche compleet met een fijne regendouche in het zwart. Ook hier kan je de strakke lijnen in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante douchekop en douchekraan.

Functionele én gezellige verlichting

Het is belangrijk dat je de badkamer kan gebruiken voor praktische zaken. Hygiëne is belangrijk en goede verlichting is hiervoor noodzakelijk. Dit wil niet zeggen dat de badkamer niet gezellig hoeft te zijn. Wanneer je heerlijk tot rust wil komen onder de douche of in bad dan is het fijn dat je de verlichting kan dimmen. Ga daarom voor spotjes.

Voldoende opslagruimte

Tegenwoordig zijn er zoveel producten voor onze hygiëne. Het kan snel een rommeltje worden wanneer deze producten rondslingeren in de badkamer. Neem daarom voldoende opslagruimte. Dit heb je al snel geregeld door het aanschaffen van een badkamerkast en/of badkamermeubel. De vakken en lades kunnen te groot zijn voor alle losse producten. Plaats hier bakjes en mandjes in om alles goed te kunnen ordenen.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedegen verzuimbeleid vormt de basis van verzuimpreventie 0 76

Een gedegen verzuimbeleid vormt de basis van verzuimpreventie

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om zieke medewerkers te begeleiden. De medewerker wordt hierin bijgestaan door een arbodienst of bedrijfsarts. Door een van die partijen wordt een probleemanalyse gemaakt bij een verzuim van zes weken. Hierin worden de oorzaak van het verzuim en de mogelijkheden tot herstel beschreven. Ook geeft de medewerker in deze analyse aan wanneer die denkt weer aan het werk te kunnen gaan. Als werkgever kun je zelf kiezen hoe je verzuim aanpakt. Een goede verzuimpreventie en verzuimbegeleiding kunnen voor jouw werknemers het verschil maken. Daarbij is ondersteuning van een arbodienst van grote waarde. Die kan je helpen met het inrichten van de verzuimbegeleiding en helpt zieke werknemers snel en gezond te re-integreren om zo de duur van het verzuim te bekorten.

Andere kijk op arbodienstverlening

De werkwijze van arbodienst Preventix wordt gekenmerkt door een andere kijk op arbodienstverlening. De organisatie streeft ernaar om werkgevers de specialist zo weinig mogelijk nodig te laten hebben. Dat is juist zo omdat arbo voor werkgevers een verplicht nummer is. Hoewel dat misschien paradoxaal klinkt, is dat niet het geval. Waar bepaalde arbodiensten zich concentreren op verzuimbegeleiding en re-integratie, legt Preventix de focus op verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid. Op die manier draagt de arbodienst bij aan een gedegen verzuimbeleid. Hoe succesvoller Preventix daarin is, hoe minder vaak de organisatie in actie hoeft te komen voor werkgevers.

Basis van verzuimpreventie

Om werknemers correct te begeleiden en om verzuim te voorkomen, is het belangrijk dat de basis goed is. Een goed verzuimbeleid is de basis van verzuimpreventie. Een verzuimbeleid motiveert de werknemer om met het herstel aan de slag te gaan en bevordert op die manier een vlotte terugkeer. In een verzuimbeleid staat hoe de werknemer omgaat met verzuim en welke maatregelen er worden getroffen om dit te voorkomen. Ook een periodiek medisch onderzoek kan hiervan een onderdeel zijn. Daarnaast wordt in het verzuimbeleid de verzuimbegeleiding vastgelegd. Als een werknemer langdurig uitvalt, kan er adequaat en snel worden gehandeld en daardoor blijft het verzuim vaak beperkt.

Snelle terugkeer naar de werkplek

Als er toch sprake is van verzuim zetten de deskundigen van Preventix vanaf de ziekmelding in op een vlotte terugkeer naar de werkplek door middel van verzuimbegeleiding. Zij denken daarbij altijd in mogelijkheden en niet in beperkingen. Op die manier helpt de juiste verzuimbegeleiding medewerkers bij hun herstelproces. Een snelle terugkeer is voor jou als werkgever natuurlijk ook voordelig, zelfs wanneer het functioneren nog beperkt is of als dat maar gedeeltelijk. Naast het uitvoeren van verzuimbegeleiding ben je bij Preventix aan het juiste adres voor bewaking van de taken uit de Wet verbetering poortwachter en proactieve advisering om ziekteverzuim te verlagen en verzuim te voorkomen. Verder loven de klanten de goede bereikbaarheid van de adviseurs. Zij staan graag voor je klaar bij vragen in de breedste zin van het woord.

Om deze redenen zou je voor contactlenzen moeten kiezen 0 129

Om deze redenen zou je voor contactlenzen moeten kiezen

Modebrillen kunnen iets geweldigs zijn of ze kunnen tijdverspilling zijn, afhankelijk van waar je ze voor wilt hebben. Ze laten je ogen ook groter en meer open lijken. Het inbrengen van lenzen kan lastig zijn en niet de meest praktische optie als ze niet precies goed passen.

De keuze kan moeilijk zijn, maar deze blog zal je helpen om je beslissing makkelijker te maken. Vijf van de voordelen van contactlenzen staan hieronder. Misschien ken je er al een paar en vind je andere relatief nieuw, maar ze zijn allemaal het overwegen waard.

1. Je uitstraling blijft onaangepast

Een van de beste dingen aan contactlenzen? Je kunt op jezelf lijken zonder je natuurlijke uitstraling op te offeren. Aan de andere kant kan een bril soms je uiterlijk veranderen en je er zelfs anders laten uitzien dan wie je werkelijk bent. Ze zijn zo dicht bij je oog dat iedereen om je heen een geoefend oog nodig heeft om te zien dat je contactlenzen draagt.

2. Lenzen raak je niet zomaar kwijt

Ben je ooit uit de badkamer gekomen en weet je niet meer waar je je bril hebt gelaten? Nou niet meer! Contactlenzen zijn gemakkelijk te dragen, want als je ze in doet, blijven ze meestal de hele dag zitten. Het komt zelden voor dat een lens zomaar uitvalt en deze niet meer kunt vinden.

3. Altijd perfect zicht

Met lenzen kun je perfect zien. Dat is iets wat een bril niet biedt. Helaas is dit waar een bril het voordeel heeft ten opzichte van contactlenzen: je kunt niet altijd scherp door de randen heen kijken of ze met een montuur gebruiken. Een van de problemen met normale brillen is dat ze een gebogen lens aan de randen hebben. Dit kan ervoor zorgen dat je de dingen geleidelijk vervormd ziet. Het dragen van contactlenzen lost dit probleem echter volledig op: ze rusten direct op het oog en geven een nauwkeuriger en helderder zicht dan lenzen kunnen bieden.

4. Comfortabel sporten

Als je van welke sport dan ook houdt, moet je weten dat contactlenzen vaak praktischer zijn dan een bril. Of het nu intensiever is, zoals hardlopen of tennis, of iets minder intensief zoals wandelen en fietsen, contactlenzen bieden meestal de betere kwaliteit. Als je een atleet bent, kan het perfecte uitzicht van zojuist van pas komen. Als je prestaties in welke sport dan ook wilt verbeteren, is het dragen van contactlenzen een betere keuze dan een bril. Je hebt een helder zicht en ze zijn comfortabeler om te dragen.

5. Het assortiment beschikbare lenzen is zeer gevarieerd.

Sommige mensen denken dat er geen verschil is tussen lenzen. Dit is echter niet waar; een opticien kan voor elke gelegenheid de perfecte lens aanbevelen. Je kunt wegwerplenzen of daglenzen krijgen, afhankelijk van de behoeften Er zijn veel manieren waarop je lenzen kunt bestellen, zoals maand- en daglenzen. Als je astigmatisme hebt en op het werk veraf en dichtbij wilt zien, ga dan voor multifocale lenzen. Er zijn ook silicone hydrogel lenzen die een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid hebben.

Meest populaire berichten