Een echte mannenbadkamer 0 517

mannenbadkamer

Wanneer je samenwoont met je vrouw of vriendin dan is de kans groot dat de badkamer voor een groot gedeelte is ingepikt. Wanneer je de badkamer gaat aanpakken dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Kom voor jezelf op en maak van die badkamer een echte mannenbadkamer! In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Een functionele inrichting

De badkamer is in de regel niet de grootste ruimte. Effectief omgaan met de ruimte is dan ook cruciaal. Denk daarom goed na over de juiste indeling. Alles moet passen en hierbij dien je rekening te houden met voldoende bewegingsvrijheid.

Wanneer je veel wilt plaatsen in de badkamer is het goed om hier goed en creatief over na te denken. We kennen allemaal de standaard indeling wel waarbij het toilet en de douche in een hoek komt. Soms kan het wat efficiënter door te schuiven met een kastje of meubel. Strakke design radiatoren hebben tegenwoordig weinig ruimte nodig. Deze worden verticaal geplaatst en vaak zijn deze zo kleine dat deze onder het raam passen. Geef je niets om deze strakke lijnen dan kan je ook gaan voor vloerverwarming. De kosten zijn iets hoger maar dan heb je geen radiatoren nodig.

Strakke lijnen en donkere kleuren

Een zwarte designradiator past perfect bij deze tip. Ga voor strakke lijnen en donkere kleuren. Deze eigenschappen kan je koppelen aan een industriële badkamer of een moderne badkamer. Het is al lang geen trend meer omdat het er al enige tijd is en blijft. Zwarte elementen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte inloopdouche. Een inloopdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden. Het profiel kan je een zwart kleurtje geven. De glazen wand kan je een zwarte strook geven. Houd je zoveel van deze stijl dan kan je er zelfs voor kiezen om de hele douchewand in het zwart te bestellen.

Maak de douche compleet met een fijne regendouche in het zwart. Ook hier kan je de strakke lijnen in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante douchekop en douchekraan.

Functionele én gezellige verlichting

Het is belangrijk dat je de badkamer kan gebruiken voor praktische zaken. Hygiëne is belangrijk en goede verlichting is hiervoor noodzakelijk. Dit wil niet zeggen dat de badkamer niet gezellig hoeft te zijn. Wanneer je heerlijk tot rust wil komen onder de douche of in bad dan is het fijn dat je de verlichting kan dimmen. Ga daarom voor spotjes.

Voldoende opslagruimte

Tegenwoordig zijn er zoveel producten voor onze hygiëne. Het kan snel een rommeltje worden wanneer deze producten rondslingeren in de badkamer. Neem daarom voldoende opslagruimte. Dit heb je al snel geregeld door het aanschaffen van een badkamerkast en/of badkamermeubel. De vakken en lades kunnen te groot zijn voor alle losse producten. Plaats hier bakjes en mandjes in om alles goed te kunnen ordenen.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5x waarom is meer masturberen een goed idee 0 261

5 x waarom is meer masturberen een goed idee

Masturberen. We kunnen er lang omheen draaien, maar de meeste van ons doen het dagelijks. Maar wist je dat masturberen niet alleen erg lekker, maar ook nog eens super gezond is? In dit blog lees je 5 reden waarom het goed voor je is om regelmatig te masturberen of je favoriete sextoys erbij te pakken!

Masturberen verlaagt je stressniveau

Het dagelijkse leven is soms hectisch. Werk, hobby’s en al je vrienden en familie ook nog onderhouden… Het is belangrijk om dan regelmatig een momentje voor jezelf te pakken. Masturberen kan dan het perfecte moment voor jezelf zijn. Bij het masturberen sta jij namelijk in het middelpunt. De ontlading van het orgasme zorgt ervoor dat alle stress volledig van je afglijdt. Ook komt er bij een orgasme de stof oxytocine vrij, wat ervoor zorgt dat jij je nog meer ontspannen zult voelen.

Masturberen versterkt je immuunsysteem

Naast oxytocine komt ook het hormoon cortisol vrij bij een orgasme. Een te hoge dosis cortisol wordt vaak geassocieerd met stress, maar doordat bij het orgasme ook het eerder genoemde oxytocine wordt aangemaakt, blijft dit goed in balans. Je immuunsysteem krijgt een boost wanneer je cortisol laag is. Ruil die vitaminepillen dus maar in voor een goede solo-sessie.

Masturberen is goed voor je hart en bloedsomloop

Net als bij een intensieve sportsessie, stimuleer je je bloedsomloop bij het masturberen. Als je klaarkomt tijdens het masturberen stijgt je hartslag namelijk. Daardoor zal het bloed ook sneller door je lichaam stromen, wat weer erg goed is voor je hart. Het is niet verstandig om helemaal niet meer te sporten, maar masturberen is zeker een fijne toevoeging op je dagelijkse routine.

Masturberen verbetert je humeur

Wanneer je als man een orgasme ervaart, maakt je lichaam gelukshormonen, zoals dopamine en oxytocine, aan. Dit zijn stoffen die ervoor zorgen dat je je extra gelukkig kunt voelen. Waar het effect op het begin vooral tijdelijk zal zijn, kan het je na een tijdje ook op langere termijn gelukkiger maken. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat mensen die regelmatig masturberen zich daadwerkelijk gelukkiger voelen dan mensen die dat niet doen.

Masturberen boost je seksleven

Naast dat masturberen verschillende voordelen voor jezelf heeft, kan het ook je seksleven een boost geven. Wanneer je je eigen lichaam goed leert kennen en ontdekt wat je zelf het lekkerst vindt, kun je dit ook gemakkelijker duidelijk maken aan je partner. 

Bij mannen kan een frequente aftreksessie helpen om het orgasme tijdens de seks uit te stellen. Hierdoor kun je het langer volhouden. Maar ook voor vrouwen kan regelmatig masturberen voor voordelen zorgen in het seksleven. Zo kan regelmatig gebruik van hun een vibrator ervoor zorgen dat zij ook makkelijker klaarkomen tijdens de seks. Zo wordt seks voor beide partners een nog fijnere ervaring!

Zoals je leest is masturberen niet alleen erg fijn, maar ook nog eens ontzettend gezond! Is een heerlijke solo-sessie al onderdeel van jouw routine?

Schade aan je auto? Dit moet je doen 0 116

Schade aan je auto? Dit moet je doen

Als ware autocoureur denk je misschien dat het jou nooit overkomt. Je kent jouw auto als geen ander en je file-parkeert de auto moeiteloos in het midden van de stad. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Schade aan je auto kan namelijk ook buiten jouw macht veroorzaakt worden. Niet alleen onderweg kan er van alles gebeuren, maar ook wanneer je auto gewoon geparkeerd staat. Schade aan je auto is nooit leuk, dus je kunt er maar beter goed op voorbereid zijn. Hier lees je wat je kunt doen als je helaas toch schade aan je auto hebt.

Noteer alle gegevens

Wanneer je schade aan je auto hebt, is het belangrijk om alle gegevens van de tegenpartij te noteren. Vul samen het Europese schadeformulier in, maak foto’s van de schade aan beide auto’s en noteer de gegevens van de verzekering van de tegenpartij. Is de tegenpartij niet aanwezig of doorgereden? Vraag dan of er getuigen zijn die hun gegevens willen noteren. Heb je het kenteken van de tegenpartij? Met een rdw check kun je veel informatie van de auto achterhalen, bijvoorbeeld of de tegenpartij al eens eerder schade heeft gereden. De gegevens van de verzekering van de tegenpartij kun je met behulp van het kenteken opvragen bij de politie of je eigen verzekering.

Regel je verzekering

Het allerbelangrijkste bij schade aan een auto is het afsluiten van een verzekering. In Nederland ben je wettelijk verplicht om je auto WA te verzekeren. Toch komt het soms voor dat een auto onverzekerd rondrijdt. Als jij schade rijdt aan een onverzekerde auto of andersom, kan de eigenaar van de onverzekerde auto je soms vragen om het onderling af te handelen. Doe dit niet. Schade aan je auto regel je altijd via de autoverzekering. Op aansprakelijkheidsverzekering.com kun je makkelijk autoverzekeringen vergelijken. Nadat je schade hebt gereden, is het belangrijk om je verzekeraar op de hoogte te brengen, zodat je de schade op de tegenpartij kunt verhalen.

Stel de tegenpartij aansprakelijk

Als je ervan overtuigd bent dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de schade, kun je hem of haar aansprakelijk stellen. Indien je niet weet waar de tegenpartij verzekerd is, kun je de tegenpartij ook persoonlijk aansprakelijk stellen. Dit is dan vaak de reden waarom onverzekerde mensen het liever onderling met je afhandelen. Het is belangrijk om iemand schriftelijk aansprakelijk te stellen, zodat je zeker weet dat de schade goed afgehandeld wordt. Beschrijf in een brief wat er is gebeurd en welke fouten de tegenpartij heeft gemaakt. Om dit zo goed mogelijk te onderbouwen, kun je eventueel een plattegrond gebruiken om de situatie uit te tekenen. 

Uitkering van de schade

Nadat alle informatie is ingediend, bepaalt de verzekeraar hoeveel geld er wordt uitgekeerd om de schade te vergoeden. In het beste geval erkent de tegenpartij of de verzekeraar de aansprakelijkheid en keert hij de schade uit. In het ergste geval is de schade voor eigen rekening. Omdat het bepalen van de aansprakelijk meestal gevoelig ligt en dit goed onderbouwd moet worden, neemt de afwikkeling ervan soms veel tijd in beslag. Houd hier dus rekening mee en heb geduld.

Meest populaire berichten