Een echte mannenbadkamer 0 131

mannenbadkamer

Wanneer je samenwoont met je vrouw of vriendin dan is de kans groot dat de badkamer voor een groot gedeelte is ingepikt. Wanneer je de badkamer gaat aanpakken dan is het tijd om daar verandering in te brengen. Kom voor jezelf op en maak van die badkamer een echte mannenbadkamer! In dit artikel lees je hoe je dit voor elkaar krijgt.

Een functionele inrichting

De badkamer is in de regel niet de grootste ruimte. Effectief omgaan met de ruimte is dan ook cruciaal. Denk daarom goed na over de juiste indeling. Alles moet passen en hierbij dien je rekening te houden met voldoende bewegingsvrijheid.

Wanneer je veel wilt plaatsen in de badkamer is het goed om hier goed en creatief over na te denken. We kennen allemaal de standaard indeling wel waarbij het toilet en de douche in een hoek komt. Soms kan het wat efficiënter door te schuiven met een kastje of meubel. Strakke design radiatoren hebben tegenwoordig weinig ruimte nodig. Deze worden verticaal geplaatst en vaak zijn deze zo kleine dat deze onder het raam passen. Geef je niets om deze strakke lijnen dan kan je ook gaan voor vloerverwarming. De kosten zijn iets hoger maar dan heb je geen radiatoren nodig.

Strakke lijnen en donkere kleuren

Een zwarte designradiator past perfect bij deze tip. Ga voor strakke lijnen en donkere kleuren. Deze eigenschappen kan je koppelen aan een industriële badkamer of een moderne badkamer. Het is al lang geen trend meer omdat het er al enige tijd is en blijft. Zwarte elementen in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte inloopdouche. Een inloopdouche bestaat uit één of meerdere douchewanden. Het profiel kan je een zwart kleurtje geven. De glazen wand kan je een zwarte strook geven. Houd je zoveel van deze stijl dan kan je er zelfs voor kiezen om de hele douchewand in het zwart te bestellen.

Maak de douche compleet met een fijne regendouche in het zwart. Ook hier kan je de strakke lijnen in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een vierkante douchekop en douchekraan.

Functionele én gezellige verlichting

Het is belangrijk dat je de badkamer kan gebruiken voor praktische zaken. Hygiëne is belangrijk en goede verlichting is hiervoor noodzakelijk. Dit wil niet zeggen dat de badkamer niet gezellig hoeft te zijn. Wanneer je heerlijk tot rust wil komen onder de douche of in bad dan is het fijn dat je de verlichting kan dimmen. Ga daarom voor spotjes.

Voldoende opslagruimte

Tegenwoordig zijn er zoveel producten voor onze hygiëne. Het kan snel een rommeltje worden wanneer deze producten rondslingeren in de badkamer. Neem daarom voldoende opslagruimte. Dit heb je al snel geregeld door het aanschaffen van een badkamerkast en/of badkamermeubel. De vakken en lades kunnen te groot zijn voor alle losse producten. Plaats hier bakjes en mandjes in om alles goed te kunnen ordenen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een uitstekende eerste indruk achter met drukwerk 0 161

Laat een uitstekende eerste indruk achter met drukwerk

Drukwerk kan bijdragen om jouw bedrijf of organisatie in stijl te presenteren. Met een huisstijl geef je een eerste indruk aan de klant, daarnaast zorg je ervoor dat je herkenbaar bent. Zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, brochures, ringbanden en notitieblokken kun je bedrukken met jouw huisstijl. Zo maak jij een perfecte eerste indruk, ben je herkenbaar en straal je professionaliteit uit!

Welk zakelijk drukwerk bestaat er allemaal? Wij geven een aantal voorbeelden.

Heb je veel te vertellen? Kies voor een brochure! 

Laat een brochure drukken als je een grote hoeveelheid aan informatie kwijt wilt. Een brochure moet minimaal acht pagina’s bevatten. Een brochure kun je inzetten als catalogus, magazine, informatieboekje, handleiding en ga zo door. Je hebt diverse soorten brochures. Zo kun je kiezen uit een mini of XL formaat, luxe uitvoering of brochure van duurzaam papier. De rug van een brochure kan afgewerkt worden met lijm, nietjes of een wire-o. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende papiersoorten voor het binnenwerk en de cover.

De mogelijkheden met brochures zijn dus eindeloos! Dit is ideaal, want hierdoor kun je het boekje helemaal naar eigen wens maken. Daarnaast kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt dus met ieder budget een magazine maken.

Veel archiveren of presenteren? Dan zijn ordners onmisbaar

 Werk je veel met papierwerk? Laat dan een ringband bedrukken. Deze zien er professioneel uit als je ze met jouw huisstijl bedrukt. Je kunt kiezen uit verschillende types ringbanden en mechanieken. Daarnaast kun je de vulhoogte bepalen. Hoe hoger de vulhoogte, hoe meer papierwerk er in de map past. Als je de mappen vaak uit een kast moet pakken, dan kun je er ook kiezen om een grijpgat in de rug te monteren. Andere extra opties zijn het monteren van een visitekaarthouder, insteekhoesje of dvd/cd hoesje in de linker binnenzijde van de map.  Naast het archiveren van papierwerk worden ordners veel gebruikt bij het houden van presentaties en voor de studie.

Het middel bij uitstek: een opvallend visitekaartje

Het ligt misschien voor de hand, maar visitekaartjes zijn het middel bij uitstek om een goede eerste indruk te maken. Visitekaartjes zijn er in vele soorten. Zo kun je visitekaartjes met een luxe of bijzonder papiersoort laten drukken. Ook kun je de kaartjes van een gekleurde kern voorzien. Een andere populaire optie voor visitekaartjes zijn kaartjes gemaakt van duurzame papiersoorten. Van olifantpoeppapier tot bierpapier, er zijn tegenwoordig veel duurzame papiersoorten op de markt!

Een chopper motor bouwen? Hier moet je aan denken 0 96

Choppers zijn de afgelopen jaren steeds bekender geworden. Een chopper motor is een aangepaste motorfiets die veelal zelf gebouwd wordt. Hierbij worden dus basismotoren gebruikt, die vervolgens worden omgetoverd en uiteindelijk de echte chopper uitstraling krijgen. Een van de meest gebruikte motoren voor dit proces is de Harley-Davidson. Dit is dan ook vaak het eerste waar men aan denkt, zodra er over choppers wordt gesproken. Het is echter belangrijk om te beseffen dat Harley-Davidson motoren niet de enige motoren zijn die kunnen worden gebruikt. Natuurlijk is een hd sportster een prima keuze, maar laat je ook eens verrassen door andere mogelijkheden.

Is het altijd al jouw wens geweest om een geheel eigen motorfiets te bouwen? En ben je dol op de uitstraling van een echte chopper? In dit artikel vertellen we waar je precies aan moet denken en op moet letten, alvorens je een chopper kunt bouwen.

Kies de juiste basismotor


Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de juiste basismotor te kiezen. Hierbij is er heel veel mogelijk. Het is verstandig om voor een motor te kiezen die minder hulp nodig heeft om in een chopper te kunnen veranderen. Dit scheelt niet alleen kosten, maar is ook fijn voor mensen die minder kennis en ervaring van motoren hebben. Bekende merken die gebruikt worden zijn de kawasaki vulcan, Harley-Davidson en de Honda Shadow. Natuurlijk zijn er nog veel meer motoren die eventueel gebruikt kunnen worden. Vraag daarom altijd om advies aan iemand die veel verstand heeft van motoren en dan met name natuurlijk van de chopper.

Natuurlijk wil je niet teveel uitgeven aan een basismotor, omdat je ook nog het nodige wilt veranderen. Bedenk echter wel dat goedkoop ook vaak duurkoop is. Probeer dit altijd te voorkomen, zodat je straks niet voor (toch nog) onverwacht hoge kosten komt te staan.

motorcycle

Laat het frame door een vakman aanpassen


Het meest karakteristieke onderdeel van een chopper is natuurlijk het frame. Hierbij denken we direct aan het stuur wat veel hoger zit dan bij standaard motoren. De armen van de bestuurder zweven hierbij als het ware in de lucht. Dit betekent dus ook dat de voorvork moet worden aangepast. Wanneer dit niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, dan loop je het risico dat de stuurbewegingen niet meer optimaal zijn. En hierdoor kunnen natuurlijk een hoop gevaarlijke situaties ontstaan.

Daarom is het verstandig om dit kritieke onderdeel van jouw chopper door een vakman aan te laten passen. Hierbij kun je denken aan een motordealer, garage of iemand die al eens eerder een chopper heeft gebouwd. Het toevoegen van relatief kleine onderdelen kun je veelal zelf. Denk aan het plaatsen van een nieuwe gashendel, achterspatbord, enzovoorts. Laat het echte lastige werk echter over aan professionals. Zo weet je zeker dat dit op de juiste manier wordt gedaan en is de veiligheid altijd gewaarborgd.

Meest populaire berichten