Wat is een POS-designer en hoe vind ik een goede? 0 640

Wat is een POS-designer en hoe vind ik een goede?

Begin jij in je winkel een nieuwe actie? Dan is het ook tijd om je inrichting (gedeeltelijk) aan te passen; je moet je in-store marketing updaten! Dit betekent dat je in je winkel herkenbaar moet maken wat je actie inhoudt en welke producten bij die actie horen, zonder dat dit aan de esthetiek van je winkel afdoet. Het idee is dat je je winkel zo inricht dat mensen die voorbij lopen, worden getriggerd om naar binnen te komen.

Om je in-store marketing te veranderen, heb je nieuw POS-materiaal nodig. Maar die moet er wel professioneel en passend uitzien. Waar kun je het beste jouw nieuwe winkel display laten bedrukken? En waarom is het zo belangrijk?

Waarom is in-store marketing belangrijk?

Met commercials, ads en folders bereik je een hoop mensen, maar je loopt het risico dat je die mensen irriteert. Je onderbreekt ze namelijk op een ongewenst moment, zoals tijdens hun favoriete serie of tijdens het Tik Tok-scrollen. In-store marketing vindt plaats als een klant al in je winkel is en (waarschijnlijk) ook al van plan is om sowieso iets te kopen. Daardoor is hij meer geneigd om voor extra koopjes te gaan.

Wat is POS-materiaal en hoe draagt het bij aan in-store marketing?

POS staat voor Point Of Sale. POS-materiaal is dus letterlijk materiaal dat de klant op het punt van de verkoop ziet. Tijdens een goede promotie- of reclamecampagne is POS-materiaal super belangrijk. Het is namelijk perfect als je je klanten een zetje wil geven om iets extra’s te kopen. Ook draagt het bij aan het merkimago van je winkel: denk maar eens aan de Albert Heijn. Kun je je die supermarkt voorstellen zonder blauwe banners en hamsterborden?

Waar vind je een goede POS-designer?

Als je voor een actie of promotie POS-materiaal wilt laten drukken, is het belangrijk dat je dit door een professioneel, hoogwaardig bedrijf laat doen. Denk daarom aan Aelen en van Leeuwen. Bij Aelen en van Leeuwen ben je verzekerd van sterk, herbruikbaar en makkelijk recyclebaar POS-materiaal dat hoe dan ook aansluit op jouw interieur. Met materiaal van deze specialist breng je de juiste boodschap over een je klanten en verleid je hen tot aankopen.

Wil je meer weten? Bezoek dan de website van drukkerij Aelen en van Leeuwen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met deze 10 tips zorg je voor een goed werkplekreserveringssyteem binnen jouw organisatie! 0 330

Met deze 10 tips zorg je voor een goed werkplekreserveringssyteem binnen jouw organisatie!

Het invoeren van een werkplekreserveringssyteem is een belangrijke stap voor organisaties die willen profiteren van flexibele werkplekken en efficiënt ruimtebeheer. Het verbetert de werkomgeving, zorgt ervoor dat de bezettingsgraad optimaal wordt en verhoogt de algemene productiviteit. Hier zijn tien tips die ervoor zorgen dat je een goed werkplekreserveringssysteem hebt binnen jouw organisatie!

1. Duidelijke doelstellingen

Begin met het stellen van duidelijke doelen. Wat wil je bereiken met het systeem? Wil je kosten besparen, de werknemerservaring verbeteren of iets anders? Definieer je doelen zodat je kunt meten of het systeem succesvol is. 

2. Betrek belanghebbenden

Praat met mensen binnen je organisatie die belang hebben bij de implementatie van het systeem. Denk aan HR, facilitair beheer, IT en werknemers. Hun inbreng is waardevol en kan je helpen bij het nemen van beslissingen,

3. Kies het juiste systeem

Er zijn veel verschillende werkplekreserveringssystemen beschikbaar. Kies er een die past bij jouw behoeften. Denk aan gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, werkplekbezetting en integratiemogelijkheden.

4. Zorg voor duidelijk communicatie

Communiceer duidelijk met je werknemers over hoe het systeem werkt. Leg uit welke voordelen het biedt en hoe ze het kunnen gebruiken. Duidelijke communicatie vermindert verwarring.

5. Training en ondersteuning

Zorg ervoor dat je werknemers training en ondersteuning biedt. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit handleidingen en een helpdesk voor vragen en problemen.

6. Test het systeem

Voordat je het systeem breed uitrolt, test het grondig. Zo kun je eventuele problemen opsporen en oplossen voordat werknemers het gaan gebruiken.  

7. Beheer gegevens en privacy

Een werkplekreservering bevat vaak persoonlijke gegevens. Zorg ervoor dat je de gegevens veilig en privé houdt, en voldoe aan de wetten en regels. 

8. Monitor en evalueer

Na de implementatie moet je de prestaties van het systeem volgen en beoordelen of het aan je doelen voldoet. Verzamel feedback van werknemers en pas het systeem aan waar nodig. 

9. Schaalbaarheid

Als je organisatie groeit of verandert, zorg ervoor dat het systeem kan meegroeien. Overweeg of je extra functies nodig hebt of uitbreiding naar nieuwe locaties. 

10. Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in werkplekreserveringstechnologie. Houd je systeem up-to-date om te profiteren van verbeteringen en innovaties. 

Met deze tips kun je een soepele overgang maken naar een werkplekreserveringssyteem. Het zal niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan een betere werkomgeving voor je werknemers.

5 must-haves voor mannen die vaak klussen 0 451

5 must-haves voor mannen die vaak klussen

Klussen kan een uitdagende maar bevredigende bezigheid zijn, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon af en toe wat klusjes in huis doet. Maar om het meeste uit je klusprojecten te halen, zijn er bepaalde must-haves die elke man in zijn gereedschapskist zou moeten hebben. In dit artikel bespreken we vijf essentiële items die niet mogen ontbreken.

1. Werkoverall: comfort en bescherming

Een goede werkoverall is onmisbaar voor elke man die vaak klust. Niet alleen biedt het comfort tijdens het werken, maar het beschermt ook je kleding tegen verf, vuil en scherpe voorwerpen. Je kan het beste een werkoverall voor heren bestellen met voldoende zakken zodat je gereedschap altijd bij de hand hebt.

Om deze stap te implementeren, meet je jouw maat op en zoek je naar een hoogwaardige werkoverall die aan je behoeften voldoet. Zorg ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt.

2. Kwalitatief handgereedschap

Goed handgereedschap is de ruggengraat van elke klusser. Investeer in hoogwaardige hamers, tangen, schroevendraaiers en sleutels. Kies gereedschap van roestvrij staal voor duurzaamheid en precisie.

Om deze stap te implementeren, onderzoek je de beste merken voor handgereedschap en maak je een lijst van wat je nodig hebt. Investeer in kwaliteit, want goed gereedschap gaat lang mee.

3. Veiligheidsuitrusting voor doe-het-zelvers

Veiligheid moet altijd voorop staan bij klusprojecten. Zorg voor bescherming met een set veiligheidsbrillen, oorbeschermers en handschoenen. Deze uitrusting voorkomt verwondingen en zorgt ervoor dat je ongehinderd kunt werken.

Implementeer deze stap door de juiste veiligheidsuitrusting aan te schaffen voordat je aan een project begint. Denk aan je gezondheid en veiligheid.

4. Kluskleding: comfort en functionaliteit

Naast een werkoverall is het belangrijk om comfortabele en functionele kluskleding te hebben. Kies voor ademende stoffen en kleding met verstevigde knieën voor extra duurzaamheid. Het houdt je comfortabel en beschermt tegen schaafwonden. Je kan bijvoorbeeld een Amerikaanse overall kopen, of een fijne werkbroek met een shirt.

Implementeer deze stap door kluskleding te kiezen die geschikt is voor het type werk dat je doet. Investeer in kwaliteit voor langdurig gebruik.

5. Werkplaatsorganisatie

Een georganiseerde werkplaats is een efficiënte werkplaats. Zorg voor voldoende opbergruimte voor je gereedschap en materialen. Gebruik opbergbakken, planken en haken om alles geordend te houden.

Om deze stap te implementeren, ruim je je werkplaats op en breng je structuur aan in de opslag. Dit bespaart tijd en frustratie tijdens het klussen.

Werk comfortabel met deze tips

In essentie zijn deze vijf onmisbare items van cruciaal belang voor mannen die vaak klussen. Ze verschaffen niet alleen het nodige comfort en bescherming, maar optimaliseren ook de algehele efficiëntie van je klusprojecten, resulterend in een verhoogde kwaliteit van het eindresultaat. Het is van uiterst belang om ervoor te zorgen dat je over de juiste uitrusting beschikt en dat je werkplaats doordacht georganiseerd is. Hiermee ben je volledig voorbereid om elke klus met vertrouwen tegemoet te treden. Dus ga aan de slag en geniet van het plezier van klussen!

Meest populaire berichten