WiFimedia: dé streamingspecialist in Nederland 0 205

WiFimedia dé streamingspecialist in Nederland

WiFimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren en naar films kijken is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en Blu-ray hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. We beleven ons entertainment steeds vaker vanaf een harde schijf of vanuit de cloud. Dat vraagt om andere apparatuur, andere kennis en andere expertise bij de verkoop en aanleg daarvan.

Advies op maat

Wifimedia is de langs bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming en draadloze (WiFi) oplossingen. Daarnaast weten ze alles van HiFi voor de meest persoonlijk muziekweergave. Of je nu een complete moderne multi-room HiFi oplossing zoekt, een paar (actieve) luidsprekers of de perfect hoofdtelefoon; het is bij WiFimedia allemaal te vinden én uit te proberen. Als je behoefte hebt naar advies ben je altijd welkom in de belevingswinkel die gevestigd is in Arnhem. Daar bieden ze oplossingen voor Smart-Home installaties en grote (draadloze) netwerken.

ICT Waarborg gecertificeerd

Naast de belevingswinkel in Arnhem beschikt WiFimedia ook over een zeer succesvolle en uitgebreide webshop. Daardoor is WiFimedia óók online de grootste specialist op het gebied van streaming. Zowel online als offline is WiFimedia ICT Waarborg gecertificeerd, wat betekent dat iedereen veilig en met zekerheid (online) producten kan aanschaffen.

Webwinkel van het jaar

Dat WiFimedia er in slaagt om al hun klanten zo goed mogelijk te helpen, blijkt uit de vele positieve reacties die ze krijgen. Door de jaren heen wordt WiFimedia op het gebied van klanttevredenheid gemiddeld beoordeeld met een 9+ en hebben ze diverse ICT Waarborg Awards in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn ze door de online tech-website Tweakers genomineerd voor ‘webwinkel van het jaar 2016/2017’. Iets waar ze erg trots op zijn!

Experience Center

WiFimedia laat je beeld en geluid graag beleven. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop ervaring, HiFi-oplossingen of een multiroom muziekbeleving; het WiFimedia Experience Center biedt je de beste beleving op het gebied van audio en video. Bovendien beschikken ze over verschillende Experience Rooms die zijn ingericht om op een comfortabele manier te kunnen genieten van beeld en geluid zoals zij dit ook bij jou thuis kunnen installeren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje in het Experience Center of bezoek snel de website!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Usenet Clients voor jou 0 221

De Usenet Clients voor jou

Ben jij een allesweter en wil zoek naar meer kennis en informatie? Heb je dan weleens gehoord van Usenet? Dit is een plek waar je ontzettend veel informatie kunt vinden. Ook kun je legaal allemaal verschillende films en series downloaden. Dat is iets wat iedereen wil hebben! Om gebruik te maken van Usenet heb je een abonnement bij een Usenetprovider nodig. Om daarna gebruik te maken van de download functies heb je Usenet clients nodig. In het komende artikel komen een aantal Usenet clients voorbij waar je over kan beschikken!

Grabit

De eerste cliënt die we willen bespreken is Grabit. Op Usenet nieuwsgroepen worden discussies gevoerd, maar ook bestanden uitgewisseld. GrabIt maakt het eenvoudig om deze programma’s te vinden en te downloaden. Om bestanden te kunnen downloaden van usenet heb je een nieuwsreader nodig. Grabit is een voorbeeld van zo’n nieuwsreader. Het downloaden en installeren van deze Usenet client is eenvoudig.

SABnzb

SABnzb is wel een van de populairste. Als je gebruik maakt van SABnzb is het zeer gemakkelijk om bestanden downloaden. Het stelt je tot de mogelijkheid om bestanden te scannen en uit te pakken op Usenet. Deze Usenet client downloaden en installeren is erg gemakkelijk. Wel moet je aantonen dat je een abonnement hebt bij een Usenetprovider, maar dat gaat eenvoudig met je inloggegevens. ViperNews is een aanbieder die hier wel raad mee weet. Zij kunnen jou helpen met het opzetten van jouw Usenetbegin!

Nog meer Usenet clients

Wat een mooie mogelijkheden bieden deze Usenet Clients, maar dit was nog maar het begin. Zoals we al eerder zeiden is een abonnement nodig om Usenet te gebruiken. Je kunt daarvoor naar verschillende providers gaan. Een favoriet van ons is ViperNews. Zij hebben diverse pakketten waar je een keuze uit kan maken. Ook leggen ze een flinke nadruk op veiligheid en privacy. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. Heb je nog meer vragen of dit interessante onderwerp, dan kun je ook even op hun site kijken.

Alles wat je moet weten over een gaming computer 0 568

Gaming PC

Als je een gaming pc gaat kopen dan zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden bij je keuze. Je kan zelf je gaming pc samenstellen of een gaming pc kopen bij lalashops . Naast de binnenkant wil je misschien ook wel graag een mooi design of een bepaald kleurtje. Denk tijdens het gamen ook aan dat je omgeving sfeervol is, je kunt bijvoorbeeld een mooie zoutlampen voor op je bureau aanschaffen. Een gaming pc samenstellen is ingewikkelder dan je denkt. Er zijn vele opties en onderdelen waaruit je kan kiezen. Je wilt natuurlijk dat deze uiteindelijk optimaal presteert voor jouw persoonlijke situatie. In dit artikel leggen we je uit waar je allemaal op moet letten bij het samenstellen van je gaming computer.

De belangrijkste onderdelen

De belangrijkste onderdelen van je gaming pc zullen de processor, het werkgeheugen en je grafische kaart zijn. Als deze niet goed met elkaar in balans zijn dan zullen een of meerdere onderdelen in je gaming computer een stuk trager zijn dan de rest en hierdoor kan je de snellere onderdelen niet volledig benutten. Als je bijvoorbeeld een goede processor combineert met een grafische kaart en te weinig werkgeheugen hebt, dan kan je bepaalde spellen niet goed spelen. De processor en de grafische kaart zijn belangrijke onderdelen van je gaming pc. Je moet eerst bedenken voor welke doeleinden je je computer gaat gebruiken en welke spellen je erop wilt kunnen spelen. Afhankelijk van hoe zwaar de spellen zijn die je speelt, kies je een zwaardere grafische kaart. Het werkgeheugen zorgt ervoor dat alle programma’s en spellen snel worden ingeladen. Voor maximale prestaties zul je al snel moeten kiezen voor 16 GB werkgeheugen. Dat is ook zeker belangrijk als je naast games ook veel gebruik maakt van grafische programma’s voor tekeningen of foto en videobewerking.

De buitenkant

Misschien denk je dat dit niet zo’n belangrijk onderdeel van je gaming pc is, maar daar kan je je in vergissen. Er is een grote variatie binnen behuizingen. Er zijn behuizingen met verlichting of een mooi en strak design. De behuizing is je eigen persoonlijke keuze. Niet iedereen vindt uiteraard dezelfde behuizing mooi. Het is belangrijk om te kiezen voor een grotere behuizing als je zwaardere hardware in je computer wilt. Hierdoor zorg je dat de warmte goed weggevoerd kan worden uit de kast.

Andere onderdelen

Daarnaast moet je nog een keuze maken voor het moederbord. Deze heeft niet veel invloed op de prestaties van je gaming pc, maar deze brengt alle onderdelen samen. Het is daarom belangrijk dat deze voldoende aansluitingen heeft voor alle onderdelen die je wilt installeren. Dan kies je nog voor de opslag. Afhankelijk van hoeveel je wilt opslaan op je computer kan je kiezen voor een grotere of kleinere schijfruimte. Er is de keuze uit een harde schijf of een ssd. Een SSD is veel sneller met het opstarten van software en zorgt bij sommige games ook voor beter prestaties. SSD schijven zijn wel duurder dan de normale harde schijven.

Meest populaire berichten