Klussen tijdens Corona 0 43

Klussen tijdens Corona

Sinds dat we met zijn allen al maanden thuis zitten vanwege de wereldwijde corona pandemie is klussen in huis nog nooit zo populair geweest. Logisch eigenlijk ook, want je zit al veel te lang naar die lelijke kleurloze wand, kapotte deur of gebroken keukentegels te staren. Het aantal mensen dat thuis is gaan klussen tijdens corona is enorm gestegen en als bewijs daarvoor dienen de cijfers over ons zoekgedrag op internet en hoe dat veranderd is. Zo was er tijdens de crisis een enorme stijging van de zoekterm verbouwen te zien net zoals de vraag naar websites die gereedschappen verkopen. Zelf websites waar je reviews over producten en online shops kunt lezen zagen een grote toename in gebruikers.

Van binnen naar buiten

Er zijn bij het klussen tijdens de pandemie nog een paar belangrijke verschuivingen te zien. Werden er voor de crisis voornamelijk klussen binnenshuis uitgevoerd, tijdens de lockdown veranderde dat naar werkzaamheden in de tuin en op het terras. Vanwege de onzekere toekomst kiezen veel mensen er ook voor om vooral kleinere werkzaamheden uit te voeren omdat zij graag wat geld achter de hand houden. Juist voor dit soort kleinere werkzaamheden is er genoeg tijd over want door het thuiswerken besparen we enorm veel tijd aan reizen en in de file staan.

Heb je weinig ervaring?

Zelfs als je met de meest voorkomende klussen geen ervaring hebt kun je die via het internet opdoen door oneindig veel instructievideo’s op platforms zoals Youtube te bekijken. In zulke filmpjes leer je bijvoorbeeld hoe je laminaat moet leggen, hoe je een boekkast kunt bouwen van restmateriaal en hoe je onder andere op een veilige manier een dakgoot schoonmaakt. Bovendien zijn er veel producenten en fabrikanten die op hun eigen website montagevideo’s plaatsen om op die manier hun klanten tegemoet te  komen. Consumenten kunnen de goederen op die manier thuis laten bezorgen en zonder al te veel moeite zelf in elkaar zetten. Zo hoeven onbekende monteurs en installateurs niet binnen te komen en blijft de kans op besmetting klein.

Zoek professionele hulp

Natuurlijk kun je nog steeds de hulp inschakelen van professionals die je een klus voor je kunnen uitvoeren. Het ligt er dan natuurlijk wel aan welk soort klus dat dit is en ook zul je waarschijnlijk lang op een afspraak moeten wachten. Als de vakman dan uiteindelijk toch komt om de werkzaamheden uit te voeren neem dan wel de voorgeschreven maatregelen in acht om zo veilig mogelijk met elkaar om te gaan.

Steeds meer hobby’s

Naast de interesse voor klussen is ook de interesse voor hobby’s enorm toegenomen. Zo is er een flink aantal mensen dat uit verveling is begonnen met een bijzondere hobby. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van een vogelhuisje uit een blok hout? Er zijn zelfs verhalen van muzikanten die hun creativiteit niet in hun muziek konden stoppen en dus zelf instrumenten zijn gaan maken. Om de somberheid en eenzaamheid tegen te gaan zijn veel mensen op Facebook en Instagram lid geworden van groepen die zich met aparte hobby’s bezighouden. Op die manier kunnen zij hun kennis delen en houden zij toch nog een beetje sociaal contact.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laden van de elektrische auto 0 120

Het laden van de elektrische auto

Het rijden in een elektrische auto is voor meer en meer mensen interessant. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat er meer mogelijkheden dan ooit voor geboden worden. Dat betekent dus dat je altijd met een volle accu op pad kan. Het opladen elektrische auto via Yeetpower.com is in ieder geval een goede optie. Het helpt je om daar dan dus al het mogelijke uit te halen. Zo kan je in ieder geval heel gemakkelijk de weg op en heb je alle vrijheid. Je accu kan dit dan in ieder geval aan.

Meer gebruik van de auto maken

De voordelen van betere laadmogelijkheden mogen duidelijk zijn. Het helpt je om de kosten beter in de hand te houden. Tegelijkertijd is het de manier waarop je er zeker van kan zijn dat je altijd voldoende energie in de batterij hebt. Doordat er steeds meer goede diensten worden geboden, is het dus ook wel heel interessant om te zien hoe je daar direct ook van kan profiteren. Dit kan namelijk nog meer dan voorheen het geval was. Dat is dus ook de reden van de groei van het aantal elektrische rijders dat erbij komt momenteel.

Verbetering van de laadtechnieken

Ook de verbetering van de laadtechnieken zijn interessant om te zien. Het is namelijk de manier waarop je er zeker van kan zijn dat je ook echt snel en gemakkelijk je auto kunt laden. Het is wel heel veel gebeurd in de afgelopen periode. Waardoor je er dus ook zeker van kunt zijn dat je er echt op een fijne manier gebruik van kan maken. Het komt het rijden in een elektrische auto dan ook sterk ten goede. Het zijn allemaal belangrijke punten om mee te wegen. Er is veel voordeel voor jou weggelegd op deze wijze.

Ook voor jouw model beschikbaar

Hoewel het aantrekkelijk is dat het om nieuwe en moderne technieken gaat, gaat de innovatie niet ten koste van wat er al is. Dat is natuurlijk ook wel belangrijk om te weten. Rijd je al wat langer elektrisch? Dan is er ook nog altijd gewoon goed gebruik te maken van de middelen die er beschikbaar zijn. Het is in ieder geval zo dat je dan dus ook de nodige zaken kunt vinden die van meerwaarde zijn voor het rijden met jouw auto. Dat wordt dus direct ook weer een hele nieuwe ervaring op die manier hiermee.

WiFimedia: dé streamingspecialist in Nederland 0 162

WiFimedia dé streamingspecialist in Nederland

WiFimedia weet als geen ander dat de manier waarop we tegenwoordig naar muziek luisteren en naar films kijken is veranderd. Traditionele geluidsdragers zoals cd’s, dvd’s en Blu-ray hebben plaatsgemaakt voor streaming en draagbare muziekspelers. We beleven ons entertainment steeds vaker vanaf een harde schijf of vanuit de cloud. Dat vraagt om andere apparatuur, andere kennis en andere expertise bij de verkoop en aanleg daarvan.

Advies op maat

Wifimedia is de langs bestaande en grootste specialist in Nederland op het gebied van audio- en videostreaming en draadloze (WiFi) oplossingen. Daarnaast weten ze alles van HiFi voor de meest persoonlijk muziekweergave. Of je nu een complete moderne multi-room HiFi oplossing zoekt, een paar (actieve) luidsprekers of de perfect hoofdtelefoon; het is bij WiFimedia allemaal te vinden én uit te proberen. Als je behoefte hebt naar advies ben je altijd welkom in de belevingswinkel die gevestigd is in Arnhem. Daar bieden ze oplossingen voor Smart-Home installaties en grote (draadloze) netwerken.

ICT Waarborg gecertificeerd

Naast de belevingswinkel in Arnhem beschikt WiFimedia ook over een zeer succesvolle en uitgebreide webshop. Daardoor is WiFimedia óók online de grootste specialist op het gebied van streaming. Zowel online als offline is WiFimedia ICT Waarborg gecertificeerd, wat betekent dat iedereen veilig en met zekerheid (online) producten kan aanschaffen.

Webwinkel van het jaar

Dat WiFimedia er in slaagt om al hun klanten zo goed mogelijk te helpen, blijkt uit de vele positieve reacties die ze krijgen. Door de jaren heen wordt WiFimedia op het gebied van klanttevredenheid gemiddeld beoordeeld met een 9+ en hebben ze diverse ICT Waarborg Awards in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn ze door de online tech-website Tweakers genomineerd voor ‘webwinkel van het jaar 2016/2017’. Iets waar ze erg trots op zijn!

Experience Center

WiFimedia laat je beeld en geluid graag beleven. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop ervaring, HiFi-oplossingen of een multiroom muziekbeleving; het WiFimedia Experience Center biedt je de beste beleving op het gebied van audio en video. Bovendien beschikken ze over verschillende Experience Rooms die zijn ingericht om op een comfortabele manier te kunnen genieten van beeld en geluid zoals zij dit ook bij jou thuis kunnen installeren. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje in het Experience Center of bezoek snel de website!

Meest populaire berichten