De beste tips in jouw zoektocht naar de ideale zwangerschapskleding 0 302

De beste tips in jouw zoektocht naar de ideale zwangerschapskleding

Het kan een hele uitdaging zijn om elke dag een outfit samen te stellen, helemaal als je zwanger bent! Omdat je lichaam voortdurend in verandering is, is het moeilijk om te weten te komen welke kleren van de ene dag op de andere nog zullen passen. En met al die veranderingen die je lichaam meemaakt, heb je misschien totaal geen idee wat goed zal staan bij je. Om je hierbij te helpen, hebben we in dit artikel enkele handig tips voor je op een rijtje gezet voor het vinden van de beste zwangerschapskleding.

1. Kies een goede zwangerschapsspijkerbroek

Tijdens de zwangerschap zal er ongetwijfeld een moment komen dat je huidige spijkerbroek je niet meer gaat passen. Stop deze dan tijdelijk achterin de kast om er later weer dankbaar gebruik van te maken, want het is nu tijd om een zwangerschapsjeans te kopen. De investering in een goede zwangerschapsspijkerbroek staat bovenaan deze lijst om één simpele reden: jouw zwangerschapsjeans kun je namelijk combineren met allemaal verschillende topjes om elke dag een nieuwe look te creëren.

2. Wees trots op die ontwikkelende buik

Het zal misschien raar voor je klinken, maar een dikkere buik wanneer je zwanger bent is een geschenk uit de hemel! Er is daarom helemaal geen reden om deze te verbergen. Integendeel, moderne zwangerschapskleding kan jouw groeiende buik juist accentueren en flatteren. Je bent immers zwanger en daar mag je uiteraard best trots op zijn!

3. Kies voor zwangerschapskleding in plaats van normale kleding die een paar maten te groot is

Het is aanbevolen om in plaats van gewone kleding te dragen die een paar maten te groot is, te kiezen voor zwangerschapskleding die goed is afgestemd op jouw groeiende buik. Zo kan een speciale zwangerschapsjurk er bijvoorbeeld voor zorgen dat je middenrif wordt geaccentueerd, waardoor je jezelf toch van de beste kanten kan laten zien!

4. Laat synthetische materialen achterwege

Helemaal tijdens de zwangerschap is het van vitaal belang om te kiezen voor kleding met ademende stoffen. We raden je daarom aan om te kiezen voor natuurlijke materialen zoals zijde, katoen, wol en linnen. Synthetische materialen zoals nylon en acryl hebben namelijk geen ademende eigenschappen, waardoor je sneller overhit kunt raken dan bij natuurlijke stoffen.

Daarnaast kan kleding gemaakt van synthetische stoffen de gevoelige zwangere huid irriteren, wat huidirritatie, uitslag en zelfs ontstekingen kan veroorzaken. Zorg er daarom voor om altijd de kledingetiketten goed na te gaan, om er verzekerd van te zijn dat je geen of zo min mogelijk synthetische stoffen draagt.

Wil je meer advies over de beste voorzorgsmaatregelen voor tijdens de zwangerschap, zoek dan eens op verloskundigenpraktijk voor nuttige informatie.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles over fruitige e-liquids 0 756

e-sigaret

Veel nieuwe e-sigaretgebruikers weten relatief weinig over de elektronische variant van tabak. Voor vele rokers is het gewoonte geworden om een pakje te halen bij de supermarkt en er eentje aan te steken wanneer ze daar zin in hebben. Voor e-smokers is dat wat minder rechttoe rechtaan, want je moet er eerst veel voor aanschaffen. Een van de belangrijkste onderdelen die je moet aanschaffen zijn de e-liquids. In dit blog lees je alles over de laatste ontwikkelingen onder vloeistoffen.

Fruitige e-liquids

Van tabak is al jaren bekend dat het schadelijk is voor je gezondheid. De overheid heeft dan ook veel regels en richtlijnen opgesteld die het gebruik van tabak ontmoedigen en bemoeilijken. Tot nu toe ontsprongen e-smokers de dans vaak nog, maar dat lijkt nu te gaan veranderen. Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Paul Blokhuis heeft namelijk een motie ingediend die een einde moet maken aan de verkoop van e-liquids met een fruitsmaak. Hij denkt dat de verkoop van smaken met aantrekkelijke namen als Strawberry Queen, Mango Chill en Glazed Berry Biscuit een aanzuigende en verslavende werking hebben op met name jongeren. Hij verbood eerder al het gebruik van e-smokers in de horeca.

Als de e-sigaretten met smaakjes niet meer mogen, wat mag er dan nog wel? Omdat de e-smoker kan helpen bij het afbouwen en uiteindelijk stoppen met roken verbiedt de overheid niet alle e-liquids. Vloeistoffen die geen exotische en andere aantrekkelijke smaakjes hebben mogen, voorlopig, nog wel gebruikt worden.

Op zoek naar e-liquids?

Voorlopig zijn de fruitige ‘gewoon’ nog beschikbaar. Begint uw voorraad op te raken en wilt u graag wat nieuwe smaakjes proberen? Dan kun je het aanvullen met bijvoorbeeld de e-liquids van Eliquidmania. Eliquidmania doet aan gratis levering als u meer dan €10,00 besteedt. Daar zit u zo aan als u een aantal flesjes bestelt! De keuze is reuze bij deze partij, want er worden maar liefst 400 verschillende smaken aangeboden.

Kleding voor kinderen van grote merken 0 778

Kinderen

Wanneer je wat ouder bent kan je zelf die keuzes maken. Wanneer je echter nog jong bent, ben je afhankelijk van je ouders. Het gaat natuurlijk over de kleding die je draagt. Daarom zal jij nu je zelf ouder bent ook blij zijn dat het gemakkelijk is om kindermerkkleding bij hippemensjes te kopen. Daardoor kan je heel simpel de leukste items voor jouw zoon of dochter vinden. Zodat iedereen in het gezin er ook altijd goed uit zal zien. Dat is wat belangrijk is.

Leuke items voor jongens

Het is zeker een goed idee om lekker op zoek te gaan naar kledingstukken die passen bij jouw kind. Wanneer je een jongen hebt, dan is het natuurlijk zo dat het flink kan verschillen welk type jouw zoon is. Daarom is het ook fijn dat er op het gebied van kinderkleding jongens veel te krijgen is. Zo kan je voor elk type jongen wel iets leuks vinden. Het is voor jongens ook zo dat de trends zich snel opvolgen. Daarom is de specialist een goede hulp.

Een pasgeboren meisje kleden

Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij het maken van keuzes op het gebied van kleding. Voor meisjes kies je natuurlijk iets anders, dan voor jongens. Daarnaast speelt ook de leeftijd mee. Daarom is het dus ook zo goed mogelijk om babykleding meisje te vinden. Het leuke aan het kleden van meisjes is dat er zoveel voor te vinden is. Je kunt er dus eigenlijk ook altijd wel zeker van zijn dat je dus ook iets vindt wat haar heel leuk zal staan dan.

De juiste merken kiezen

Het is natuurlijk niet voor niets zo dat je op zoek gaat naar merkkleding. Het is wel heel fijn om er zeker van te zijn dat je vindt wat bij jouw kinderen past. Daarom kies je bijvoorbeeld met plezier voor newborn kleding jongen. Het is de kleding van het soort dat helemaal bij deze tijd past. Alleen al om die reden is het dus ook interessant om eens te bekijken wat er allemaal voor jongens te krijgen is als je voor deze optie kiest als ouder.

Lekker online alles vinden

Of je nu shopt voor een zoon of een dochter, het is altijd mogelijk om iets te vinden waar jij je goed bij voelt. Dat komt omdat je online natuurlijk veel meer mogelijkheden hebt. Dat geldt zeker wanneer je de keuze maakt om dit bij een specialist te doen. Alleen al omdat je er dan dus de nieuwste items vindt, die ook nog eens heel hip zijn. Je doet dit gewoon thuis in je vrije uurtjes. Dat is waar je uiteindelijk ook voor kiest als ouder.

Meest populaire berichten