De populairste cosmetische behandelingen bij mannen 0 71

cosmetische behandelingen bij mannen

De tijd dat enkel vrouwen cosmetische behandelingen ondergaan, is al lang voorbij. Ook steeds meer mannen zijn geïnteresseerd in deze behandelingen. Iedereen wil namelijk er altijd goed en fris uitzien. Met de juiste cosmetische behandelingen en plastische chirurgie is dit zeker mogelijk! Benieuwd naar de populairste cosmetische behandelingen bij mannen? Lees dan snel verder!

Liposuctie 

Er zijn veel mensen die last hebben van overtollig vet. Het maakt niet uit hoeveel je sport en dieet, er zijn namelijk altijd plekken waar overtollig vet kan zitten. Veel mannelijke cliënten kiezen daarom voor een liposuctie. Bij liposuctie wordt er een deel overtollig vet verwijderd. Dit kan bijvoorbeeld in de onderkin, lovehandles of buik gedaan worden. 

Borstverkleining

Verder is een borstverkleining ook een populaire cosmetische behandeling bij mannen. Sommige mannen hebben namelijk last van gynaecomastie, ook wel man boobs genoemd. Een borstverkleining wordt gedaan met behulp van liposuctie of een chirurgische verkleining. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid klierweefsel en vetcellen in de borsten. 

Ooglidcorrectie 

Ook de ooglidcorrectie is een populaire cosmetische ingreep bij mannen. Veel mensen hebben last van hangende oogleden. Dit kan zorgen voor hoofdpijn en vermoeidheid. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ooglidcorrectie vanuit een cosmetisch oogpunt. Het kan in sommige gevallen namelijk zorgen voor een verouderde of vermoeide uitstraling. Op BetanClinics.nl lees je meer over ooglidcorrectie behandelingen en wat daarbij komt kijken. Deze kliniek heeft jarenlange ervaring op dit gebied en heeft al duizenden ooglidcorrectie uitgevoerd.

Botox en fillers

Verder kiezen er ook veel mannen voor injectables. Onder injectables valt zowel botox als fillers. De populairste behandelingen met injectables zijn een behandeling tegen overmatig transpireren in de oksel en de behandeling aan de fronsrimpel. Overmatig zweten kan zorgen voor extra onzekerheid in sociale situaties of voor vervelende luchtjes. Door een fronsrimpel kun je een strenge uitstraling hebben, terwijl dit helemaal niet het geval is. 

Kaaklijn filler

Daarnaast kiezen ook steeds meer mannen voor de kaaklijn fillers. Dit zorgt ervoor dat je kaak een strakkere lijn krijgt, wat je een mannelijke en strakke uitstraling kan geven. Een filler is een handig middel om volumeverlies tegen te gaan en de contouren van het gezicht te verbeteren. Met fillers kun je de contouren van je kaaklijn verstrakken met als resultaat een verjongde blik. Wanneer je huid veroudert, neemt de elasticiteit van de huid af. Hierdoor kan de huid van de kaaklijn wat verslappen en het volumeverlies zorgt ervoor dat de huid minder strak is en hierdoor de strakke contour wat verslapt. Met kaaklijn filler kun je dit probleem eenvoudig en effectief oplossen. Een filler voegt namelijk wat volume toe aan de huid. Daarnaast zal de filler er ook voor zorgen dat het gezicht geshaped wordt. Je kaaklijn zal scherper worden en je onderkin zal verdwijnen, maar de natuurlijke contouren van je gezicht zullen behouden blijven.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips voor het geven van bloemen als cadeau 0 55

TIPS VOOR HET GEVEN VAN BLOEMEN ALS CADEAU

Bloemen worden al lang in veel culturen over de hele wereld als sterkte cadeau of als bloemen verjaardag cadeau gegeven. Sommige concepten zijn universeel, zoals rode rozen die liefde en passie vertegenwoordigen, terwijl sommige culturen bepaalde betekenissen aan bloemkleuren hechten.

Het lijkt misschien vrij eenvoudig, een boeket rozen kopen voor iemand die je het hof wilt maken. Er is echter een bepaalde truc om het moment gedenkwaardig te maken door middel van presentatie. Het vereist de juiste timing, gelegenheid en soort bloemen om echt indruk op iemand te maken.

In dit artikel gaan we enkele tips uitlichten om bloemen cadeau te doen, zodat je niet zomaar een bosje tuinplanten naar iemand gooit en dankbaarheid verwacht.

Kies niet altijd voor rozen, voeg een persoonlijk tintje toe

Rozen zijn de traditionele romantische bloem, maar veel mensen zweren tegenwoordig graag tegen tradities. Er zijn veel andere romantische bloemen zoals tulpen en seringen, maar je hoeft ook niet altijd een bloem met een romantisch thema te geven.

U kunt het bloemstuk zelfs een veel betekenisvoller tintje geven door in te spelen op de persoonlijkheid en kleurvoorkeuren van de persoon. Of je kunt zelfs bloemen kopen op basis van hun geboortemaand, zodat ze zich voor hun verjaardag een beetje extra speciaal voelen. Je moet ontdekken wat hun geboortebloem is en ervoor zorgen dat je de juiste krijgt.

Kies een ambachtelijk boeket

Iemand rozen geven wordt in theorie als romantisch beschouwd, maar in de praktijk kan het echt averechts werken. Het is niet altijd “de gedachte die telt”. Een last-minute boeket rozen ophalen voor een date in de winkel op de hoek kan heel wanhopig, cliché en zelfs een beetje raar lijken (rozen boeketten op de eerste paar dates zijn vooral een vreselijk idee).

Wanneer het echter de juiste tijd is om iemand een betekenisvol boeket bloemen te geven, wil je een klein beetje uitgeven aan iets dat zorgvuldig is gerangschikt en ingepakt. Het is alsof je naar een gastronomisch restaurant gaat in plaats van naar een keten restaurant. De porties in een gastronomisch restaurant zien er door de garnering en presentatie alleen maar smakelijker uit.

Bloemen brengen vreugde en geluk

Het is een feit dat bloemen ons opvrolijken. Mooi gekleurde bloemen bladeren en fel groene stelen kunnen dat vleugje levendigheid zijn dat iemand heeft gemist, vooral op een sombere dag. Laat staan ​​de aandacht en bewondering – je warme houding ten opzichte van een persoon illustreer je met de bloemen, die gewoon niet onopgemerkt kan blijven.

Het is de gemakkelijkste manier om een ​​verrassing te maken

We houden er allemaal van om cadeaus te ontvangen, vooral als het een verrassing is. Het kost maar een beetje moeite om een ​​boeket te krijgen of bloemen te bestellen, maar de hoeveelheid vreugde die het onverwachte geschenk met zich meebrengt, is gewoon waanzinnig! Het is absoluut de gemakkelijkste en snelste manier om iemand op een gewone dag te verbazen.

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 – van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk 0 55

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 - van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk

Verlichting trends zijn de troef van de interieurontwerp wereld die ze verborgen houdt. Verlicht een kamer met een enkele – kale – standaardlamp en het ziet er strak uit, met een duidelijk gebrek aan sfeer. Maar overweeg ‘lagen’ van verlichting en alle opties die daarbij horen, en je bent op weg naar een winnend kamerschema. Vloerlampen, wandlampen, tafel- en bureau armaturen – dit zijn slechts enkele van de beschikbare opties bij het uitstippelen van een groots nieuw lichtontwerp. Hoe begin je überhaupt te kiezen? Nou, door te kijken naar de opkomende 2022-verlichting trends natuurlijk.

Het is inderdaad tijd om het licht binnen te laten met deze serieus verhelderende verzameling van opkomende interieurtrends voor 2022. Met een sprankelende selectie van nieuwe verlichting hebben we de grootste, helderste en meest fantastische verlichting looks die de interieurmarkt gaan beïnvloeden.

METAAL EN MARMEREN VLOER LAMPEN

Deze slanke vloerlampen sluipen in onze zichtlijnen en belichamen allemaal elegantie en charisma. Welke twee andere dingen zijn, afgezien van hun geringe verschijning, op te merken? Nou, marmer en metallic afwerkingen – beide ook groot in keukentrends – maken deze staande lampen zo opvallend. Ze omarmen allemaal, zo niet één, dan beide, eindigt.

Waarom zouden we uitkijken naar staande lampen met marmer of steen en metalen details? Marmer is een mooi en duurzaam materiaal dat vele interieurontwerpers graag in projecten gebruiken. In het bijzonder, wanneer het wordt gecombineerd met metaal (inclusief metallic), geeft het een zeer slimme uitstraling aan uw huis – echt een ruimte verhogend.

ART DECO VORMEN

Het is veilig om te zeggen dat Art Deco, zeker in het afgelopen decennium, nooit uit de mode is geraakt. Het is nu apart, strak en potentieel oud genoeg (natuurlijk bedoelen we dit in de meest respectvolle zin), om te worden omschreven als een ‘klassieke’ look. Hoewel we eerder op Art Deco geïnspireerde verlichting stijlen in de interieurmarkt hebben gezien, hebben we het nog niet zo gezien. Minder glitter en glamour (ja, je kunt de diamanten details en glanzend chroom bij de deur laten), deze nieuwe zwarte hanglampen zijn allemaal gebaseerd op de meer subtiele Art Deco-details uit de jaren dertig: een zachte geschulpte rand, een vleugje marmer, een zacht streepje van Midas of brons.

HANDGEMAAKTE HANGLAMPEN

Het effect van deze hernieuwde style is dat we nu blijkbaar allemaal willen dat de dingen die we voor ons huis kopen meer betekenis krijgen: op zoek naar de handgemaakte optie, de maker kennen die het stuk heeft gemaakt of geproduceerd, het in plaats daarvan overdragen aan de volgende generatie van het idee dat het item een ​​korte levensduur heeft. Deze wegen nu allemaal mee naarmate mensen beslissingen nemen over interieurontwerp en decor op basis van duurzaam leven. Verrassing! Je ziet de hanglampen zelfs doorschijnen in het lichtontwerp.

ARCHITECTURALE KROONLUCHTERS

Sommigen associëren het woord ‘kroonluchter’ misschien met een afbeelding van glinsterende glazen hangende druppels die aan een openlijk decoratieve gebogen ijzeren of koperen arm hangen (in een shabby chic kasteel misschien?), anderen zouden een boudoir slaapkamer kunnen visualiseren met over-the-top en licht ‘l’amour’ decor. Allemaal prima en volstrekt acceptabele toepassingen van een kroonluchter trouwens.

Maar hou op. Ja, dat soort kroonluchters bestaat voor degenen die zich zo geneigd voelen, maar er is nu een nieuwe kijk op kroonluchters die onze moodboards voor ideeën voor woonkamer verlichting raakt. Verban de traditionele rondingen, wendingen en eeuwenoude details. De architecturale kroonluchters zijn nieuw, modern, serieus chic en serveren eigentijdse glamour!

Meest populaire berichten