3 Eenvoudige tips voor het stijlen van elk type mannenhaar! 0 168

3 Eenvoudige tips voor het stijlen van elk type mannenhaar

Het haar van mannen is een belangrijk deel van hun gevoel van eigenwaarde. Of het nu steil haar is of veel krullen, je moet in de pas lopen met je bestaande stijl, wat je ook doet! Dit is heel belangrijk. Gelukkig zijn er wel enkele algemene tips die je als man kunt gebruiken om een goed kapsel te krijgen. We zullen je er hier over vertellen, dus lees verder.

1. Een kapsel kiezen dat past bij jouw levensstijl, haartype en persoonlijke uitstraling

Kapsels moeten bij je passen. Draag je vaak zakelijke kleding en wil je ervoor zorgen dat je op kantoor er formeel uitziet, dan zul je waarschijnlijk op zoek zijn naar een fris en net kapsel. Om een stijl te kiezen die echt bij je past, moet je dus rekening houden met de eisen van jouw werk, persoonlijkheid en de hoeveelheid tijd die je normaal gesproken aan haarverzorging besteedt. Ben je op zoek naar een kapsel waarvoor je wekelijks naar de kapper moet, of wil je liever een kapsel dat niet zo vaak onderhouden hoeft te worden en dat kan doorgroeien? Kortom, stel jouw wensen samen om vervolgens een geschikt kapsel te selecteren!

2. Op zoek naar styletips? Vraag het simpelweg aan je kapper!

Als je niet zeker bent over haarverzorging, kan het slim zijn om jouw kapper te raadplegen. Want, als je eenmaal je kapsel hebt gekozen, wil je natuurlijk ook weten hoe je het goed moet verzorgen. Jouw kapper kan je vast en zeker helpen om alle producten en technieken te vinden die je op jouw haar kunt gebruiken, zodat je het ook gemakkelijk thuis kunt doen.

Het is bovendien belangrijk om te onthouden dat goede kappers niet alleen haar knippen, maar ze ook uitstekende haaradviseurs zijn. Wil je meer weten over hoe je jouw haar moet verzorgen of ben je op zoek naar een van de beste kappers bij jou in de buurt, kijk dan op barber Rottterdam om te ontdekken hoe de beste kappers voor mannen  n de havenstad, Schorem, te werk gaan!

3. Bevrijd jezelf van vet haar

Een veelvoorkomende nachtmerrie voor mannen is vet haar. Dit heeft niet alleen te maken met het haarproduct dat je gebruik, maar ook de frequentie van het wassen van je haar. Om vet haar zoveel mogelijk te voorkomen, denk eraan om je haar een dag of twee niet te wassen en niet teveel vette haarproducten in te zetten

Het goede nieuws is dat je je mannelijk haar nog steeds kunt laten dansen in de wind en in stijl kunt brengen met enkele eenvoudige hacks. Neem bijvoorbeeld wat talkpoeder en verdeel het over je handpalmen. Breng het poeder vervolgens aan op de hoofdhuid en masseer het. Dit zorgt ervoor dat al het overtollige talg wordt geabsorbeerd, hetgeen dat je haar ondraaglijk vet maakt. Laat het een paar minuten zitten en stof het simpelweg af!

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hier moet je aan denken tijdens het online gokken 0 85

Hier moet je aan denken tijdens het online gokken

Inmiddels hebben heel wat Nederlanders een account op één of meerdere goksites. Helemaal sinds de legalisatie van online gokken in ons land. Online gokken is momenteel echt booming. Overal ter wereld worden er nieuwe goksites gelanceerd. Toch is het ook belangrijk om de ogen goed open te houden. Hoewel 99 procent van de gokwebsites echt eerlijk zijn tegenover hun gokkers, zien we ook dat die ene procent heel wat oplichters bevat. Daarom is het belangrijk om niet alleen te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een goksite, maar ook om te zien welke site betrouwbaar is. In dit artikel vertellen we je precies waar je aan moet denken tijdens het online gokken.

Betaalmethoden

Bij het kiezen van een online goksite wil je natuurlijk wel zeker weten dat je geld ook daadwerkelijk goed wordt uitbetaald. Ook geld storten moet geen enkel probleem zijn. Toch blijft online geld betalen spannend. Zeker wanneer je de site nog helemaal niet kent. Gelukkig vertellen de betaalmethoden die zij gebruiken al veel over de betrouwbaarheid van de site. Bovendien kan je van de bekende betaalmethodes wel verwachten dat er discreet met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Kijk bij het kiezen van de juiste betaalmethode ook naar de wijze waarop geld wordt uitgekeerd. Kies bij voorkeur voor online gokken direct uitbetalen. Dit zijn sites die na het winnen van een geldbedrag direct in staat zijn om dit uit te keren. Wel zo prettig. Zeker als je bedenkt dat er ook sites zijn waarbij je soms weken tot maanden kunt wachten op je geld. Zo beschik je direct over wat je hebt verdiend en kun je dit geld eventueel weer inzetten om verder te spelen.

Goedgekeurd door de kansspelautoriteit

Sinds de legalisatie van online gokken in Nederland moeten sites eerst een licentie krijgen voordat zij goedgekeurd worden voor Nederlandse spelers. Sites die zich toch aanbieden bij Nederlanders en geen licentie hebben, kunnen hiervoor een flinke boete krijgen en zelfs helemaal uit de lucht worden gehaald. Wie in Nederland actief wil zijn, moet eerst altijd goedgekeurd worden door de kansspelautoriteit.

Dit levert jou ook een aantal voordelen op. Allereerst omdat het aanbod hierdoor een stuk kleiner wordt. Je hebt nu nog slechts keus uit tientallen sites. Daarnaast weet je ook zeker dat de websites met een licentie ook daadwerkelijk betrouwbaar zijn. Zo is het veel makkelijker om een veilige keuze te maken.

Blijf de controle houden

Je zal niet de eerste zijn die gokverslaafd raakt. Het is nou eenmaal heel verslavend om geld te winnen. Daarom is het belangrijk dat je zeker weet dat je de controle kunt behouden. Gelukkig worden Nederlands goedgekeurde goksites hier ook streng op gecontroleerd. Zo heeft iedereen een maximale speeltijd.

Er zijn ook dingen die je zelf kunt doen. Bijvoorbeeld door elke maand niet meer dan een bepaald bedrag in te zetten. Zorg er ook voor dat je echt niet meer bij kunt boeken. Zo gok je nooit met meer geld dan je eigenlijk hebt. 

Grootste misvattingen over private lease 0 113

Grootste misvattingen over private lease

De afgelopen jaren zijn steeds meer particulieren gaan leasen. Waar de leaseauto voorheen met name door zakelijke rijders werd gebruikt, zien we dat dit inmiddels niet meer het geval is. Hoewel private lease dus enorm aan populariteit heeft gewonnen, bestaat er ook nog heel veel onwetendheid over. Sterker nog: er gaan nog heel veel misvattingen de ronde over private lease.

Overweeg jij ook om voor renault private lease te kiezen? Maar heb je door de jaren heen heel wat tegenstrijdigheden gehoord? Dan is het hoog tijd om deze misvattingen voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen. We hebben de grootste voor je op een rijtje gezet.

Je leeft in angst om elke kras

Dit is één van de grootste misvattingen. Heel veel mensen geloven dat ze bij elke kras direct grof geld kunnen betalen. Dat is echter zeker niet de realiteit. De auto zal uiteraard bij inlevering goed gecontroleerd worden. Dat betekent echter niet dat je bij iedere kras moet dokken. Logischerwijs zal de auto iets schade oplopen gedurende de tijd dat je deze rijdt. Je kunt nog zo voorzichtig rijden, in vijf jaar tijd zal er echt wel iets ontstaan. Daarom wordt er in elk contract dan ook rekening gehouden met acceptabele en niet-acceptabele schade. Voor niet-acceptabele schade moet je wat eigen risico betalen. Alle andere schade is gewoon voor rekening van het leasebedrijf.

Je betaalt grof meer geld dan wanneer je de auto koopt

Dit is voor de meeste mensen de belangrijkste reden om niet voor een leaseauto te kiezen. Waarom zou je enorm veel geld betalen voor een auto die nooit echt in je bezit komt? Zeker wanneer je ook nog eens veel meer betaalt. Dit is echter geheel onjuist. Onder de streep ben je met een leaseauto in de meeste gevallen namelijk zelfs goedkoper uit. Dit komt omdat de auto’s met veel meer korting worden gekocht. Daarnaast is het onderhoud en de verzekeringen bij de prijs inbegrepen. Je weet dus precies waar je aan toe bent en geniet meestal van het voordeligste contract. Zeker wanneer je anders geld zou moeten lenen om te kunnen kopen, is private lease verreweg de goedkoopste optie.

Je zit er volledig aan vast

Een leasecontract sluit je meestal voor langere tijd af. Gemiddeld doe je dit toch wel tussen de drie en de vijf jaar. In die tijd kan er natuurlijk veel gebeuren. Ook dingen waar je liever niet aan wil denken. Bijvoorbeeld ontslag, overlijden of ziekte. Dan is de kans groot dat je de auto niet meer kunt betalen of dat deze overbodig is geworden. Betekent dit dan dat je nog enkele jaren moet betalen voor iets wat niet gebruikt wordt of geld moet missen wat je eigenlijk niet kunt missen? Gelukkig is dat meestal niet het geval. Vrijwel alle leasebedrijven hebben speciale regels met betrekking tot dergelijke situaties ontwikkeld. Op die manier kan het contract meestal zonder kosten ontbonden worden.

Is er geen speciale reden en wil je de auto gewoon kwijt omdat je een beter model hebt gevonden? Dan is het ook mogelijk om het contract te ontbinden, maar dan ben je wel verantwoordelijk voor het restbedrag. 

Meest populaire berichten