Populaire dranktrends in 2022 0 78

Populaire dranktrends in 2022

In 2022 is alles gelukkig weer een beetje normaal geworden. Tijdens de coronatijd hebben we veel moeten laten. Ondanks dat we veel hebben moeten laten, hebben we daarnaast wel extra veel tijd gehad om veel thuis te zitten en nieuwe trends te creëren. Hieronder lees je meer over verschillende opkomende dranken en trends in 2022!

Met gemak cocktails drinken

Cocktails gaan al jarenlang mee. Toch is het maken van een cocktail niet altijd zo makkelijk en kost het veel tijd. Om het drinken van cocktails makkelijker te maken heb je ready to drink cocktails. Dit zijn als het ware cocktails die vooraf al gemixt zijn. Ze zitten in de meeste gevallen verpakt in een blikje en zijn dus makkelijk om mee te nemen. Bij een ready to drink cocktail kun je denken aan wodka met bijvoorbeeld jus d’orange. Je hoeft dus niet meer te denken aan bijvoorbeeld alleen gin kopen. Ready to drink producten waren eerst erg populair onder de jeugd, maar tegenwoordig wordt het door verschillende leeftijdscategorie gedronken en is het een dagelijks gebruikt product. Dit komt door verbeteringen in smaak en aanbod. De ready to drink cocktail was in 2021 ongeveer 780 miljoen waard. De verwachting is dat het per jaar zal stijgen met 13,4% tot aan 2031.

Het gemak en de gezondheid spreken aan

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, slaan de drankjes tegenwoordig naast alleen de jeugd ook aan bij andere leeftijdscategorieën. Hoe komt dit nu precies? Het gebruik van de drankjes is erg makkelijk. Daarnaast zijn ze ook een bewustwording van de gezondheid. Hierdoor maakt het product zich interessant voor oudere leeftijdscategorieën. Door corona was het daarentegen niet mogelijk om een cocktail te bestellen in een restaurant of kroeg, hierdoor moest je dit thuis gaan maken. Door gebruik te maken van de ready to drink cocktails scheelt dit een hoop moeite, waardoor het een ideale oplossing is. Omdat het bij corona veel ging over de gezondheid, waren de meeste mensen ook erg bezig met hun eigen gezondheid. Het gebruik van bijvoorbeeld veel alcohol werd daarbij ook goed zichtbaar. Veel mensen hadden daardoor een grote voorkeur voor dranken met een minder percentage aan alcohol. De ready to drink cocktails zijn hiervoor erg handig. Deze bevatten een stuk minder alcohol dan bijvoorbeeld een wodka of gin fles. 

Het makkelijke drankje hard Seltzer

Misschien heb je wel eens van hard Seltzer gehoord. Dit drankje werd in 2020 erg populair in de Verenigde Staten. In 2022 begint dit ook in Nederland door te breken. Een van de Nederlandse producenten die ook hard Seltzer maken zijn Stëlz. Ook dit is een bewustere keuze. De dranken worden op een andere manier gemaakt dan andere soorten dranken met alcohol. Zo zijn deze dranken bijvoorbeeld caloriearm. De kleur van deze drank is doorzichtig en het bestaat alcohol, natuurlijke smaakstoffen en koolzuurhoudend water. De natuurlijke smaken verschillen per dranken. Bij deze smaken kun je denken aan bosvruchten, aardbei en framboos. Je kunt dit drankje bij veel gelegenheden gebruiken. Het percentage wat in de drank zit is ongeveer 5%. Door het weinig percentage aan alcohol, de natuurlijke smaakstoffen en de weinig calorieën, is het een populair drankje voor veel leeftijdscategorieën. 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips voor het geven van bloemen als cadeau 0 55

TIPS VOOR HET GEVEN VAN BLOEMEN ALS CADEAU

Bloemen worden al lang in veel culturen over de hele wereld als sterkte cadeau of als bloemen verjaardag cadeau gegeven. Sommige concepten zijn universeel, zoals rode rozen die liefde en passie vertegenwoordigen, terwijl sommige culturen bepaalde betekenissen aan bloemkleuren hechten.

Het lijkt misschien vrij eenvoudig, een boeket rozen kopen voor iemand die je het hof wilt maken. Er is echter een bepaalde truc om het moment gedenkwaardig te maken door middel van presentatie. Het vereist de juiste timing, gelegenheid en soort bloemen om echt indruk op iemand te maken.

In dit artikel gaan we enkele tips uitlichten om bloemen cadeau te doen, zodat je niet zomaar een bosje tuinplanten naar iemand gooit en dankbaarheid verwacht.

Kies niet altijd voor rozen, voeg een persoonlijk tintje toe

Rozen zijn de traditionele romantische bloem, maar veel mensen zweren tegenwoordig graag tegen tradities. Er zijn veel andere romantische bloemen zoals tulpen en seringen, maar je hoeft ook niet altijd een bloem met een romantisch thema te geven.

U kunt het bloemstuk zelfs een veel betekenisvoller tintje geven door in te spelen op de persoonlijkheid en kleurvoorkeuren van de persoon. Of je kunt zelfs bloemen kopen op basis van hun geboortemaand, zodat ze zich voor hun verjaardag een beetje extra speciaal voelen. Je moet ontdekken wat hun geboortebloem is en ervoor zorgen dat je de juiste krijgt.

Kies een ambachtelijk boeket

Iemand rozen geven wordt in theorie als romantisch beschouwd, maar in de praktijk kan het echt averechts werken. Het is niet altijd “de gedachte die telt”. Een last-minute boeket rozen ophalen voor een date in de winkel op de hoek kan heel wanhopig, cliché en zelfs een beetje raar lijken (rozen boeketten op de eerste paar dates zijn vooral een vreselijk idee).

Wanneer het echter de juiste tijd is om iemand een betekenisvol boeket bloemen te geven, wil je een klein beetje uitgeven aan iets dat zorgvuldig is gerangschikt en ingepakt. Het is alsof je naar een gastronomisch restaurant gaat in plaats van naar een keten restaurant. De porties in een gastronomisch restaurant zien er door de garnering en presentatie alleen maar smakelijker uit.

Bloemen brengen vreugde en geluk

Het is een feit dat bloemen ons opvrolijken. Mooi gekleurde bloemen bladeren en fel groene stelen kunnen dat vleugje levendigheid zijn dat iemand heeft gemist, vooral op een sombere dag. Laat staan ​​de aandacht en bewondering – je warme houding ten opzichte van een persoon illustreer je met de bloemen, die gewoon niet onopgemerkt kan blijven.

Het is de gemakkelijkste manier om een ​​verrassing te maken

We houden er allemaal van om cadeaus te ontvangen, vooral als het een verrassing is. Het kost maar een beetje moeite om een ​​boeket te krijgen of bloemen te bestellen, maar de hoeveelheid vreugde die het onverwachte geschenk met zich meebrengt, is gewoon waanzinnig! Het is absoluut de gemakkelijkste en snelste manier om iemand op een gewone dag te verbazen.

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 – van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk 0 55

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 - van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk

Verlichting trends zijn de troef van de interieurontwerp wereld die ze verborgen houdt. Verlicht een kamer met een enkele – kale – standaardlamp en het ziet er strak uit, met een duidelijk gebrek aan sfeer. Maar overweeg ‘lagen’ van verlichting en alle opties die daarbij horen, en je bent op weg naar een winnend kamerschema. Vloerlampen, wandlampen, tafel- en bureau armaturen – dit zijn slechts enkele van de beschikbare opties bij het uitstippelen van een groots nieuw lichtontwerp. Hoe begin je überhaupt te kiezen? Nou, door te kijken naar de opkomende 2022-verlichting trends natuurlijk.

Het is inderdaad tijd om het licht binnen te laten met deze serieus verhelderende verzameling van opkomende interieurtrends voor 2022. Met een sprankelende selectie van nieuwe verlichting hebben we de grootste, helderste en meest fantastische verlichting looks die de interieurmarkt gaan beïnvloeden.

METAAL EN MARMEREN VLOER LAMPEN

Deze slanke vloerlampen sluipen in onze zichtlijnen en belichamen allemaal elegantie en charisma. Welke twee andere dingen zijn, afgezien van hun geringe verschijning, op te merken? Nou, marmer en metallic afwerkingen – beide ook groot in keukentrends – maken deze staande lampen zo opvallend. Ze omarmen allemaal, zo niet één, dan beide, eindigt.

Waarom zouden we uitkijken naar staande lampen met marmer of steen en metalen details? Marmer is een mooi en duurzaam materiaal dat vele interieurontwerpers graag in projecten gebruiken. In het bijzonder, wanneer het wordt gecombineerd met metaal (inclusief metallic), geeft het een zeer slimme uitstraling aan uw huis – echt een ruimte verhogend.

ART DECO VORMEN

Het is veilig om te zeggen dat Art Deco, zeker in het afgelopen decennium, nooit uit de mode is geraakt. Het is nu apart, strak en potentieel oud genoeg (natuurlijk bedoelen we dit in de meest respectvolle zin), om te worden omschreven als een ‘klassieke’ look. Hoewel we eerder op Art Deco geïnspireerde verlichting stijlen in de interieurmarkt hebben gezien, hebben we het nog niet zo gezien. Minder glitter en glamour (ja, je kunt de diamanten details en glanzend chroom bij de deur laten), deze nieuwe zwarte hanglampen zijn allemaal gebaseerd op de meer subtiele Art Deco-details uit de jaren dertig: een zachte geschulpte rand, een vleugje marmer, een zacht streepje van Midas of brons.

HANDGEMAAKTE HANGLAMPEN

Het effect van deze hernieuwde style is dat we nu blijkbaar allemaal willen dat de dingen die we voor ons huis kopen meer betekenis krijgen: op zoek naar de handgemaakte optie, de maker kennen die het stuk heeft gemaakt of geproduceerd, het in plaats daarvan overdragen aan de volgende generatie van het idee dat het item een ​​korte levensduur heeft. Deze wegen nu allemaal mee naarmate mensen beslissingen nemen over interieurontwerp en decor op basis van duurzaam leven. Verrassing! Je ziet de hanglampen zelfs doorschijnen in het lichtontwerp.

ARCHITECTURALE KROONLUCHTERS

Sommigen associëren het woord ‘kroonluchter’ misschien met een afbeelding van glinsterende glazen hangende druppels die aan een openlijk decoratieve gebogen ijzeren of koperen arm hangen (in een shabby chic kasteel misschien?), anderen zouden een boudoir slaapkamer kunnen visualiseren met over-the-top en licht ‘l’amour’ decor. Allemaal prima en volstrekt acceptabele toepassingen van een kroonluchter trouwens.

Maar hou op. Ja, dat soort kroonluchters bestaat voor degenen die zich zo geneigd voelen, maar er is nu een nieuwe kijk op kroonluchters die onze moodboards voor ideeën voor woonkamer verlichting raakt. Verban de traditionele rondingen, wendingen en eeuwenoude details. De architecturale kroonluchters zijn nieuw, modern, serieus chic en serveren eigentijdse glamour!

Meest populaire berichten