4 redenen om een tweedehands laptop te kopen 0 67

Loop je al weken te klagen over je oude laptop? Werkt deze niet meer naar behoren of is het misschien zelfs wel helemaal niet meer mogelijk om deze te gebruiken? Dan wordt het hoog tijd voor vernieuwing. Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe laptop beschik je over meerdere keuzes. Je kunt kiezen voor een refurbished, tweedehands of geheel nieuw model. De meeste mensen geven de voorkeur aan een tweedehands laptop. Zeker wanneer ze deze op korte termijn nodig hebben. 

Twijfel jij nog? En weet je niet zeker of een tweedehands model voor jou de beste keuze is? In dit artikel zetten we 4 redenen om dit toch te doen voor je op een rijtje. 

1.    Snel veel geld besparen 

Wanneer je laptop onverhoopt stukgaat is het natuurlijk prettig wanneer deze snel vervangen kan worden. Niet iedereen beschikt echter over een goed gevulde spaarrekening. Daardoor is het niet altijd mogelijk om direct een geheel nieuwe laptop aan te schaffen. Een goedkoper tweedehands model vaak echter wel. De prijs van een tweedehands laptop is al gauw meer dan 50% goedkoper dan een nieuw exemplaar. Hierdoor ben je sneller in staat om je aankoop te verrichten en beschik je gauw weer over een fijne laptop. 

2.    Groot aanbod 

Het aanbod van tweedehands laptops is tegenwoordig heel groot. Je vindt niet alleen een breed assortiment bij particuliere aanbieders, maar er zijn tegenwoordig ook heel veel winkels en webshops zoals Alpha-Shop die tweedehands laptops aanbieden. Wanneer je voor een externe aanbieder kiest, weet je zeker waar het product vandaan komt en wat de eventuele mankementen zijn. Deze verkoper heeft er namelijk niets aan om hierover te liegen. Iets wat bij particuliere aanbieders dikwijls wel gedaan wordt. Daarnaast is het aanbod van tweedehands laptops tegenwoordig zó groot dat we zelfs laptops zien die eigenlijk nog zo goed als nieuw zijn. 

Wanneer je goed research doen zal je merken dat er heel veel mooie juweeltjes op de markt te vinden zijn. Maak daarom geen overhaaste beslissingen en geef je ogen de kost. Zo geniet je binnen mum van tijd van een laptop die aan al jouw wensen voldoet. 

3.    Beter voor het milieu 

Waarom zou je een geheel nieuwe laptop kopen als er nog genoeg oudere modellen zijn die prima hun werk doen? Wanneer iedereen direct een nieuwe koopt, is de kans groot dat het milieu door al die productieprocessen steeds zwaarder belast wordt. Zodra je kiest voor een tweedehands of refurbished exemplaar draag jij je steentje bij aan het milieu. Dit betekent immers dat er één apparaat minder gemaakt hoeft te worden. En als iedereen dat zou doen, kan dit een enorm groot voordeel voor onze wereld opleveren. Een beter milieu begint bij jezelf. 

4.    Online bestellen 

Geen zin om erop uit te gaan of langs een particuliere aanbieder te rijden? Geen probleem. Tegenwoordig koop je tweedehands laptops ook heel gemakkelijk online. Er zijn genoeg webshops die een heel groot aanbod bieden. Als je geluk hebt, ontvang je zelfs nog enigszins garantie op je aankoop. Win-win! 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is online marketing en wat kan dit voor mijn bedrijf betekenen? 0 106

Wat is online marketing

Wat is online marketing precies? Die vraag lijkt misschien eenvoudig, maar is ontzettend lastig te beantwoorden. Voornamelijk omdat er heel veel verschillende antwoorden mogelijk zijn. Online marketing is ontzettend breed en beslaat alle marketingdoelen die door de inzet van digitalisering worden bereikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media, het opzetten van een goede website en het hoger scoren in Google. Met behulp van een slimme digitale marketingstrategie kan jij jouw bedrijf op de kaart zetten.

Veel ondernemers denken dat ze dit klusje wel even zelf kunnen klaren. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een website op te zetten of social media bij te houden? Wie dit denkt, heeft het goed mis. Ieder jaar weer worden er nieuwe manieren van online marketing bedacht. De ontwikkelingen op dit gebied gaan dan ook razendsnel. Dit is voor een online marketing specialist al amper bij te houden. Zij moeten zichzelf blijven bijscholen om hun kennis te behouden. Laat staan voor iemand die dit naast zijn gewone werk wil doen. Online marketing is ontzettend breed en het kan veel betekenen voor jouw bedrijf. Maar hoe zit dat precies?

Meer contact met de doelgroep

Hoe zorg jij er als bedrijf voor dat je in contact blijft met de klant? Dit was voor de komst van online marketing heel lastig. Ondernemers wisten niet goed wat de doelgroep zou willen. Hierdoor konden ze hun marketingstrategie minder goed bepalen. Door de komst van online marketing is dit een stuk eenvoudiger geworden. Je kunt met behulp van verschillende methodes op veel niveaus contact leggen met de doelgroep.

Social media is hier een goed voorbeeld van. Een social media marketing bureau kan jou precies uitleggen hoe je met de klant in contact komt. Betrokkenheid is hierbij het sleutelwoord. Je moet kunnen laten zien dat de klant de eerste prioriteit heeft. Door bijvoorbeeld een simpel berichtje op Facebook te plaatsen, kan je enorm veel reacties krijgen. Deze reacties kun je vervolgens gebruiken om meer inzichten te verkrijgen. En dat levert uiteindelijk een groot voordeel op voor jouw bedrijf.

Conversie

Het is met online marketing veel gemakkelijker te meten wat het effect is van jouw campagne. Dit is bij traditionele marketingvormen doorgaans niet mogelijk. Wanneer je een aantal flyers op de bus doet en vervolgens het klantencontact ziet stijgen, kan dit natuurlijk komen door de gekozen marketingstrategie. Maar is dit wel zo? Niemand die het zeker weet.

Een SEO specialist inhuren helpt jou bij het meten van het effect van jouw marketingstrategie. Hierdoor weet je precies wat de campagne jou heeft opgeleverd en of dit in de toekomst opnieuw een goed idee is. Bovendien kunnen er indien nodig aanpassingen worden gedaan. Zo blijf je nooit investeren in een marketingstrategie die voor jouw bedrijf weinig zal betekenen.

De activiteit van internetgebruikers blijft toenemen

De digitale wereld blijft bestaan. De afgelopen jaren is het aantal internetgebruikers explosief gestegen. En dit blijft ook de komende jaren gewoon toenemen. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat jouw investering uiteindelijk niets meer waard is. De online markt zal blijven groeien. Daardoor moeten zelfs de kleine bedrijven hier uiteindelijk aan gaan geloven. Noodzakelijk om te kunnen concurreren met de ‘grote jongens’. Met Google Partner GMU zet jij alvast de eerste stap naar succes!

Een website verbeteren op basis van inzichten 0 151

Website optimalisatie


Goed scoren met een website doe je op basis van kennis en inzicht. Het is alleen helemaal niet zo gemakkelijk om die inzichten te verkrijgen. Dit is ook de reden waarom het zo belangrijk is om met online marketing bedrijven te werken. Het is namelijk een goede manier om te zorgen dat je toch achterhaalt wat er nodig is om jouw website een betere plek in de zoekmachines te bezorgen. Het is interessant om te zien wat de bureaus allemaal voor jou kunnen betekenen. De inzichten die te verkrijgen zijn, kunnen je op heel veel vlakken van waarde zijn. Dat is altijd aantrekkelijk.

Het analyseren van de situatie

Door de juiste tools ervoor te gebruiken, is het mogelijk om de situatie zoals die nu is te analyseren. Daardoor is dus ook beter inzichtelijk te maken welke zaken moeten veranderen om beter te scoren in de zoekmachines. De tools die door marketingbedrijven worden gebruikt, zijn dermate goed ontwikkeld, dat alle factoren die een rol spelen goed in kaart worden gebracht. Het is wel heel aantrekkelijk om op die manier te werken. Juist ook omdat er zaken naar voren komen die je waarschijnlijk zelf niet zo snel zouden zijn opgevallen. Dat maakt het dus ook juist zo waardevol als je je situatie wilt gaan verbeteren.

De verschillende zaken optimaliseren

Het is vervolgens ook zaak om alles goed te optimaliseren. Door te zorgen dat alle zaken op orde zijn om gevonden te worden, is al een grote stap gezet. Dit is echter natuurlijk niet voldoende. Het is vervolgens ook zaak om te zorgen dat je de bezoekers in klanten verandert. Daarom is het ook belangrijk om je te richten op optimale conversie. Ook hiervoor is de kennis van een specialist in onlinemarketing van belang. Wat is de juiste manier om te zorgen dat een bezoeker de acties uitvoert die jij graag ziet? Bijvoorbeeld het doen van een aankoop? Al deze zaken worden ook aangepakt voor jou.

Een website verder verbeteren

Ook waar het gaat om zaken met betrekking tot het design van een website is natuurlijk voldoende mogelijk. Het is altijd belangrijk om te zorgen dat alles er goed en strak uitziet. Juist ook omdat dit van bezoekers klanten kan maken. Wanneer een website goed in elkaar zit, kan dat bovendien ook bijdragen aan de mate waarin deze gevonden wordt. Ook waar het gaat om het verzamelen van links voor linkbuilding, kan dit een rol spelen. Een hogere kwaliteit wordt altijd gewaardeerd. Alle reden om daar dus ook voor te kiezen. Dit kan het bureau ook allemaal voor je verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar.

Een goede strategie ontwikkelen

In alle gevallen is het belangrijk om een goede strategie te ontwikkelen. Wanneer je je website wilt verbeteren om de vindbaarheid te vergroten en het aantal verkopen te verhogen, dan zal je verschillende stappen moeten doorlopen om dit doel te bereiken. Door dit in een goede strategie te vatten, maak je de kans een stuk groter dat het ook echt zal lukken. Uiteindelijk is dat natuurlijk wel ook de reden waarom je hiervoor kiest. Met de hulp van de kenners is een goed plan te maken. Dit plan zal je dan helpen om te bereiken wat je precies wilt bereiken. Dit is waar het om gaat.

Meest populaire berichten