Hier moet je aan denken tijdens het online gokken 0 150

Hier moet je aan denken tijdens het online gokken

Inmiddels hebben heel wat Nederlanders een account op één of meerdere goksites. Helemaal sinds de legalisatie van online gokken in ons land. Online gokken is momenteel echt booming. Overal ter wereld worden er nieuwe goksites gelanceerd. Toch is het ook belangrijk om de ogen goed open te houden. Hoewel 99 procent van de gokwebsites echt eerlijk zijn tegenover hun gokkers, zien we ook dat die ene procent heel wat oplichters bevat. Daarom is het belangrijk om niet alleen te weten waar je op moet letten bij het kiezen van een goksite, maar ook om te zien welke site betrouwbaar is. In dit artikel vertellen we je precies waar je aan moet denken tijdens het online gokken.

Betaalmethoden

Bij het kiezen van een online goksite wil je natuurlijk wel zeker weten dat je geld ook daadwerkelijk goed wordt uitbetaald. Ook geld storten moet geen enkel probleem zijn. Toch blijft online geld betalen spannend. Zeker wanneer je de site nog helemaal niet kent. Gelukkig vertellen de betaalmethoden die zij gebruiken al veel over de betrouwbaarheid van de site. Bovendien kan je van de bekende betaalmethodes wel verwachten dat er discreet met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

Kijk bij het kiezen van de juiste betaalmethode ook naar de wijze waarop geld wordt uitgekeerd. Kies bij voorkeur voor online gokken direct uitbetalen. Dit zijn sites die na het winnen van een geldbedrag direct in staat zijn om dit uit te keren. Wel zo prettig. Zeker als je bedenkt dat er ook sites zijn waarbij je soms weken tot maanden kunt wachten op je geld. Zo beschik je direct over wat je hebt verdiend en kun je dit geld eventueel weer inzetten om verder te spelen.

Goedgekeurd door de kansspelautoriteit

Sinds de legalisatie van online gokken in Nederland moeten sites eerst een licentie krijgen voordat zij goedgekeurd worden voor Nederlandse spelers. Sites die zich toch aanbieden bij Nederlanders en geen licentie hebben, kunnen hiervoor een flinke boete krijgen en zelfs helemaal uit de lucht worden gehaald. Wie in Nederland actief wil zijn, moet eerst altijd goedgekeurd worden door de kansspelautoriteit.

Dit levert jou ook een aantal voordelen op. Allereerst omdat het aanbod hierdoor een stuk kleiner wordt. Je hebt nu nog slechts keus uit tientallen sites. Daarnaast weet je ook zeker dat de websites met een licentie ook daadwerkelijk betrouwbaar zijn. Zo is het veel makkelijker om een veilige keuze te maken.

Blijf de controle houden

Je zal niet de eerste zijn die gokverslaafd raakt. Het is nou eenmaal heel verslavend om geld te winnen. Daarom is het belangrijk dat je zeker weet dat je de controle kunt behouden. Gelukkig worden Nederlands goedgekeurde goksites hier ook streng op gecontroleerd. Zo heeft iedereen een maximale speeltijd.

Er zijn ook dingen die je zelf kunt doen. Bijvoorbeeld door elke maand niet meer dan een bepaald bedrag in te zetten. Zorg er ook voor dat je echt niet meer bij kunt boeken. Zo gok je nooit met meer geld dan je eigenlijk hebt. 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De toepassingen van restbeton 0 109

De toepassingen van restbeton

Ieder bedrijf dat zich bezighoudt met het verwerken van beton, krijgt te maken met restbeton. De strikte eisen en milieu-normeringen maken het afvoeren van restbeton een tijdsintensieve en kostbare onderneming. Gelukkig valt restbeton slimmer te verwerken, door er met behulp van een stalen betonblokmal een nieuw betonblok van te maken. Het nieuwe betonblok verkoop je aan andere bedrijven of gebruik je voor eigen projecten. Door van restbeton nieuwe betonblokken te maken, verwerk je het op een duurzame manier en kun je er ook verdiensten mee maken.

Zo produceer je betonblokken:

  • Plaats een lege mal op een vlakke ondergrond, zoals een storttafel of stalen plaat;
  • Breng op de binnenzijde van de mal een oliehoudende coating aan;
  • Giet het beton geleidelijk in de mal. Zo weet je zeker dat ook de uitstulpingen goed worden gevuld;
  • Tril het beton met een pneumatische of elektrische trilnaald, voor een homogene verdeling;
  • Strijk het beton glad met een troffel;
  • Verwijder de pinnen en wiggen van de mal nadat het beton is uitgehard;
  • Verwijder als laatste ook de mal van het beton en het betonblok is gereed.

De toepassingen van beton

Met verschillende mallen worden verschillende betonblokken gemaakt. Zo zijn er mallen voor rechthoekige betonblokken die als legoblokken stapelbaar zijn. Het design van deze blokken, maakt dat die niet gaan schuiven. Betonplaatmallen worden gebruikt voor het bestraten van industrieterreinen of parkeerplaatsen. Betonplaten zullen, mits ze op een goede ondergrond liggen en goed worden geplaatst, niet verzakken. Omdat ze relatief groot zijn, worden ze sneller geplaatst dan straatstenen. Hierdoor zijn ze ook nog eens makkelijk te verwijderen wanneer er grondwerk nodig is. Betonblokken bieden ook uitkomst voor het waarborgen van de veiligheid van het verkeer bij wegwerkzaamheden.

Betonnen barriers maken het mogelijk om wegen af te zetten of om de veiligheid van wegwerkers te waarborgen. Kortom, betonblokken zijn zeer breed inzetbaar: niet alleen in de bouw, maar ook voor het realiseren van veiligheid.

Haal meer uit één mal

Het is mogelijk om met dezelfde mal betonblokken in verschillende vormen en maten te maken, door deelwanden in de betonblokmallen te plaatsen. Zo is het een optie om twee blokken ter grote van een half blok, of juist meerdere kleine blokken te produceren. De deelwanden kun je zelfs diagonaal plaatsen, zodat het betonblok schuin afloopt. Verder is het ook mogelijk om met betonblokken traptreden te produceren, om zo stevige betonnen trappen te maken. Stalen betonblokmallen zijn door deelwanden in te zetten dus enorm veelzijdig. Je verwerkt niet alleen restbeton, maar voert daarbij ook complete bouwprojecten uit. Dit maakt betonblokmallen duurzaam en kostenbesparend!

Lening oversluiten: wel of geen goed idee? 0 97

Lening oversluiten: wel of geen goed idee?

De laatste jaren hoor je steeds meer over het oversluiten van leningen. Misschien heb je zelf ook wel enkele leningen lopen en denk je er over om deze te laten oversluiten. Maar wat houdt dat nu eigenlijk precies in? En is een lening oversluiten nu eigenlijk wel of geen goed idee? Met dit artikel helpen we je graag op weg en geven we antwoord op al je vragen.

Hoe werkt het oversluiten van een lening?

Maar hoe werkt het oversluiten van een lening eigenlijk? Wat maakt dit financieel aantrekkelijk?

Als je je lening(en) laat oversluiten, dan betekent dit dat je elders het bedrag van deze lening(en) leent en daarmee je bestaande lening aflost. In andere woorden: je leent geld voor het aflossen van je bestaande leningen. Dit klinkt misschien een tikkeltje vreemd. Want wat maakt dit aantrekkelijker dan gewoon bij je bestaande leningen blijven? Dit heeft verschillende redenen en hier gaan we straks dieper op in. Na het oversluiten van de lening beschik je nog maar over één lening bij één kredietverstrekker en deze betaal je vervolgens weer maandelijks rente en aflossing.

De voordelen op een rijtje

Wat maakt het oversluiten van een lening zo aantrekkelijk?

Meestal kijken we hierbij vooral naar het financiële voordeel. Het grootste voordeel is toch wel dat de rentetarieven van nu meestal lager liggen dan enkele jaren geleden. Ook de algemene voorwaarden kunnen aantrekkelijker zijn. Als je geld wil besparen op je lopende leningen, dan kan het oversluiten van de lening een goed idee zijn. Zo geniet je van gunstige rentetarieven en ben je dus onder de streep minder kwijt aan je lening.

Dan zijn er ook nog mensen die door de jaren heen allemaal verschillende leningen bij diverse kredietverstrekkers hebben afgesloten en daardoor het overzicht zo goed als verloren zijn. Het is bijna niet meer te overzien als er maandelijks zoveel wordt afgeschreven. Door alle leningen onder te brengen onder één grotere lening, zullen de financiën plotsklaps een stuk overzichtelijker zijn.

Wanneer is dit geen goed idee?

Het is doorgaans geen enkel probleem om je lening over te sluiten. In sommige gevallen kan dit echter wel problemen geven. Soms weigeren de kredietverstrekkers van de bestaande lening namelijk jouw aanvraag om vroegtijdig aflossen. Het is dan alsnog mogelijk om het contract te breken, maar dit zal wel een fikse boete opleveren. Hierdoor valt het financiële voordeel van het oversluiten een beetje weg.

Houd er bovendien ook rekening mee dat er elk jaar weer nieuwere en strengere regels met betrekking voor het lenen komen. Zo zijn er sinds 16 juli jongstleden weer zeer strenge regels bijgekomen door de huidige inflatie. Hierdoor is het helemaal niet meer zo gemakkelijk om geld te lenen. Zo kan het zeker zo zijn dat je het bedrag wat nu nog openstaat niet meer zou kunnen lenen bij een nieuwe kredietverstrekker.

Mede hierdoor is het altijd belangrijk om bij de verschillende kredietverstrekkers om de tafel te gaan zitten. Uit te zoeken hoeveel je maximaal kan lenen en of het mogelijk is om boetevrij af te lossen. 

Meest populaire berichten