Maak je outfit compleet met de musthave items van AB Lifestyle 0 895

Hoodie-tracksuit-AB-Lifestyle

Houd jij er een sportieve lifestyle op na en draag je dit graag uit in je kledingstijl? Dan vind je in de schoenen, kleding, accessoires en swimwear van AB Lifestyle alles om je garderobe compleet te maken. Het merk is opgericht door voetballer Alexander Büttner, Nicky Beije en Denny Büttner als high-end pettenlijn. De complete brand is meegegroeid naarmate de visie groeide en is inmiddels razend populair in tal van landen over de hele wereld. Niet verwonderlijk aangezien er een divers team achter AB Lifestyle staat dat wordt gevormd door entertainers uit de muziekindustrie, profsporters, entrepreneurs en modegoeroes. Stuk voor stuk leveren zij een bijdrage aan het creëren van vernieuwende collecties met onder andere: tracksuits voor heren, hoodies, sweaters, jeans, sneakers en headwear.

Musthave items

AB Lifestyle heeft een absolute naam hoog te houden op het gebied van trainingspakken die tegenwoordig ook bekend staan als tracksuits. Deze musthave items worden vaak gedragen in de voetbalwereld. Je kunt tracksuits dragen als je er flink tegenaan gaat op het sportveld, maar ook daarbuiten mag je er absoluut mee gezien worden. Tijdens het sporten biedt een AB tracksuit je op en top comfort. Combineer je dit hippe trainingspak met matchende sneakers en een statement t-shirt, dan creëer je de ultieme streetwear-look. The Star Lifestyle Brand bewijst hiermee eens te meer dat stijl en comfort heel goed samengaan. Bovendien kun je met deze eigentijdse trainingspakken eindeloos variëren door je favoriete slim-fit tracksuit te combineren met een pull-over track sweater of hooded track jacket.

AB headwear

Natuurlijk brengen we de AB headwear ook voor het voetlicht, want daar is het tenslotte allemaal mee begonnen. Je kunt een pet dragen om eindeloos veel goede redenen. In de basis geef je elke outfit er een extra touch mee. Daarnaast is het dragen van een hippe cap ook een perfecte optie om je gezicht en ogen te beschermen als je buiten gaat sporten of om een bad hair day geen kans te geven. Met een AB pet kun je alle kanten op en met de kleuren kun je eindeloos variëren. Maak in combinatie met je zorgvuldig gekozen, sportieve outfit een fashion statement met bijvoorbeeld een grey cap, black trucker cap of een pet in de kleur sky blue. Hoe dan ook is succes gegarandeerd!

Eigentijdse webshop

Kan je niet wachten om jouw garderobe voor komend seizoen aan te vullen met modische items uit de nieuwe collectie van AB Lifestyle? Ga dan eens langs bij een van de conceptstores in de karakteristieke plaats Doetinchem of op het mooie eiland Malta. Daar vind je naast de collecties van het label volop limited items en unieke musthaves. Wil je je alvast online oriënteren? Dat kan in de eigentijdse en overzichtelijke webshop. Je kunt jouw mooie nieuwe kleding, petten en accessoires de volgende dag al dragen, want een bestelling die je plaatst vóór 21.00 uur wordt de volgende werkdag gratis bezorgd.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak je je vrachtwagen schoon 0 469

Zo maak je je vrachtwagen schoon

Als vrachtwagenchauffeur wil je dat je cabine schoon is, want je bent meer onderweg dan dat je thuis bent. Etensresten, gemorste koffie en een rooklucht verminderen je rijplezier en ook de buitenkant van je truck – zoals je lampen, spiegels en luchthoorn – moeten er dik en clean uitzien. Maar hoe kun je je vrachtwagen het beste poetsen? In dit artikel vertellen we je precies hoe je je cabine schoonmaakt en je truck laat shinen.

Hoe maak je de binnenkant van je vrachtwagen schoon?

De cabine van je vrachtwagen is net je tweede huis. Het is belangrijk dat die er binnen spik en span uitziet. Maar hoe houd je je vrachtwagencabine schoon?

  • Begin met het stofzuigen van je interieur en kofferruimte. Vergeet de bekleding niet!
  • Maak de leren vloerbekleding en kofferbekleding en je matten schoon met een microfiber-doek;
  • Klop daarna je vloermatten uit;
  • Maak je dashboard schoon;
  • Zeem tot slot je ramen.

Waar koop je schoonmaakmiddelen voor je vrachtwagen?

Om een leren interieur schoon te maken, heb je een smart cleaner nodig. Ook een wasborstel, microfiber-doek en een spray bottle mogen niet ontbreken en een stofzuiger is tijdens het schoonmaken ontzettend belangrijk. Die stofzuiger heb je vast wel, maar voor alle andere schoonmaakmiddelen en schoonmaakgereedschappen kun je bij Truckjunkie terecht. Deze webshop verkoopt alles voor je vrachtwagen. Van spullen voor het poetsen en boenen tot geurhangers en nieuwe gadgets. Ruiken de gordijnen of de raambanden van je vrachtwagen vreemd en komt die geur er in de was niet meer uit? Dan vind je de oplossing bij Truckjunkie.

Zo maak je de buitenkant van je truck schoon

Natuurlijk is je vrachtwagen niet alleen je passie, maar ook het visitekaartje van je bedrijf. Daarom is het goed dat ook de buitenkant er schoon uitziet. Voordat je hiervoor naar een Truckwash gaat, kun je zelf alvast aan de slag met een goede truck cleaner. Een wheel polishing ball (waarmee je het metalen frame van je wielen schoonmaakt) zorgt ervoor dat je banden er knap uitzien. Zitten er insecten op je ramen? Dan heb je veel aan een bug swiper. Twijfel daarom niet langer en schaf deze tools aan in de webshop van Truckjunkie.nl.

Zo maak je thuiswerken optimaal productief 0 514

Zo maak je thuiswerken optimaal productief

Het gebeurt steeds vaker dat we thuis werken. Bij steeds meer bedrijven is het normaal om meerdere dagen per week thuis te werken. Maar dan is het wel belangrijk om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken. Dit betekent het inrichten van een perfect tuyn-kantoor of thuiswerkplek. Hoe maak je thuiswerken zo productief mogelijk? Hier lees je 4 tips.

1: Kies voor een tuinkantoor

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede thuiswerkplek is het hebben van voldoende verlichting. Wat is er nu beter dan een echt tuinkantoor? Dit is een kantoor die in je eigen tuin geïnstalleerd kan worden. Je bent niet in je eigen huis, maar je hebt geen reistijd en daarnaast ervaar je ook veel andere voordelen van thuiswerken. Met de juiste lichtinval krijg je voldoende licht en ben je daardoor productiever. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er grote en kleine tuinkantoren verkrijgbaar, met uiteenlopende faciliteiten, volledig ingericht op jouw wensen. Thuiswerken wordt op deze manier wel heel stijlvol.

2: Ontdek de magie van goed meubilair

Het is enorm belangrijk om een goede werkplek te creëren, ook als je thuiswerkt. Een van de manieren waarop dit kan, is door een keuze te maken voor goed meubilair. Denk hierbij niet alleen aan een goede, ergonomische bureaustoel, maar ook aan een kwalitatief bureau die je kunt verstellen, zodat je deze aanpast aan je werkhoogte. Verder moeten muis en toetsenbord ergonomisch zijn. Meubilair is van groot belang voor de productiviteit en hier moet je dan ook zeker niet op besparen.

3: Planten voor meer productiviteit

Een ding dat zeker niet in je thuiswerkplek mag ontbreken: een plant. Het is inmiddels bekend dat planten zorgen voor meer productiviteit en daarnaast staat het ook nog eens heel erg leuk. Een thuiskantoor wordt er een stuk gezelliger op wanneer er sprake is van groen. Maar pas op, want voordat je het weet staat je hele thuiskantoor vol met planten… Want als je eenmaal een plant hebt, volgen er al snel meer.

4: Zorg voor een opgeruimde werkplek

Bij thuiswerken vervaagt de grens tussen werk en privé. Het is daarom belangrijk om echt een aparte plek te hebben voor je werk, zoals een tuinkantoor. Maar als je jouw werkplek hebt in de slaapkamer of woonkamer, is het van groot belang om deze grens tussen werk en privé aanwezig te houden. Ruim daarom je werkplek goed op na een dag werken. Ook is het slim om tijdens het werken je bureau zo opgeruimd mogelijk te houden: dit zorgt voor rust en ruimte in je hoofd. Zo word je ook nog eens een stuk productiever. En daar heeft iedereen baat bij! 

Meest populaire berichten