Maak je outfit compleet met de musthave items van AB Lifestyle 0 111

Hoodie-tracksuit-AB-Lifestyle

Houd jij er een sportieve lifestyle op na en draag je dit graag uit in je kledingstijl? Dan vind je in de schoenen, kleding, accessoires en swimwear van AB Lifestyle alles om je garderobe compleet te maken. Het merk is opgericht door voetballer Alexander Büttner, Nicky Beije en Denny Büttner als high-end pettenlijn. De complete brand is meegegroeid naarmate de visie groeide en is inmiddels razend populair in tal van landen over de hele wereld. Niet verwonderlijk aangezien er een divers team achter AB Lifestyle staat dat wordt gevormd door entertainers uit de muziekindustrie, profsporters, entrepreneurs en modegoeroes. Stuk voor stuk leveren zij een bijdrage aan het creëren van vernieuwende collecties met onder andere: tracksuits voor heren, hoodies, sweaters, jeans, sneakers en headwear.

Musthave items

AB Lifestyle heeft een absolute naam hoog te houden op het gebied van trainingspakken die tegenwoordig ook bekend staan als tracksuits. Deze musthave items worden vaak gedragen in de voetbalwereld. Je kunt tracksuits dragen als je er flink tegenaan gaat op het sportveld, maar ook daarbuiten mag je er absoluut mee gezien worden. Tijdens het sporten biedt een AB tracksuit je op en top comfort. Combineer je dit hippe trainingspak met matchende sneakers en een statement t-shirt, dan creëer je de ultieme streetwear-look. The Star Lifestyle Brand bewijst hiermee eens te meer dat stijl en comfort heel goed samengaan. Bovendien kun je met deze eigentijdse trainingspakken eindeloos variëren door je favoriete slim-fit tracksuit te combineren met een pull-over track sweater of hooded track jacket.

AB headwear

Natuurlijk brengen we de AB headwear ook voor het voetlicht, want daar is het tenslotte allemaal mee begonnen. Je kunt een pet dragen om eindeloos veel goede redenen. In de basis geef je elke outfit er een extra touch mee. Daarnaast is het dragen van een hippe cap ook een perfecte optie om je gezicht en ogen te beschermen als je buiten gaat sporten of om een bad hair day geen kans te geven. Met een AB pet kun je alle kanten op en met de kleuren kun je eindeloos variëren. Maak in combinatie met je zorgvuldig gekozen, sportieve outfit een fashion statement met bijvoorbeeld een grey cap, black trucker cap of een pet in de kleur sky blue. Hoe dan ook is succes gegarandeerd!

Eigentijdse webshop

Kan je niet wachten om jouw garderobe voor komend seizoen aan te vullen met modische items uit de nieuwe collectie van AB Lifestyle? Ga dan eens langs bij een van de conceptstores in de karakteristieke plaats Doetinchem of op het mooie eiland Malta. Daar vind je naast de collecties van het label volop limited items en unieke musthaves. Wil je je alvast online oriënteren? Dat kan in de eigentijdse en overzichtelijke webshop. Je kunt jouw mooie nieuwe kleding, petten en accessoires de volgende dag al dragen, want een bestelling die je plaatst vóór 21.00 uur wordt de volgende werkdag gratis bezorgd.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit stop je in de rugtas van een kleuter 0 175

Dit stop je in de rugtas van een kleuter

De kleuterperiode is een spannende tijd. Als een kind vier jaar oud wordt, gaat het voor de eerste keer naar de basisschool. Dat is niet alleen wennen voor het kind, maar ook voor de ouders. Er komen allemaal nieuwe dingen bij kijken, zoals het dragen van een rugtas. Wat stop je eigenlijk precies in de rugtas van je kleuter? In dit artikel geven we een aantal tips.

Een kleuter is natuurlijk nog niet zo groot, maar geef je kind geen te kleine rugtas mee. Er moeten behoorlijk wat spulletjes in kunnen en het is voor je kind fijn als hij of zij overal makkelijk bij kan. Houd wat ruimte over voor een eventueel knutselwerkje dat mee naar huis genomen mag worden.

Een verantwoorde snack


Op de meeste basisscholen is het rond 10 uur tijd voor een korte pauze om even iets te eten en te drinken. Doe daarom een kleine, verantwoorde snack in de rugtas van je kleuter. Denk aan een stuk fruit, nootjes of een tussendoorkoek. Zorg ook voor een pakje drinken of gevulde beker. Water is in principe prima, maar je kunt ook melk of limonade meegegeven.

Sommige scholen hebben regels voor tussendoorsnacks, dus controleer altijd even bij de school wat voor snacks precies zijn toegestaan. Ook hebben sommige basisscholen het liever niet dat er uit pakjes gedronken wordt.

De lunchtrommel


Luncht je kind op school? Dan kan een lunchtrommel natuurlijk niet in de rugtas ontbreken. Vul de trommel met een lekkere, evenwichtige maaltijd. Denk aan een belegde boterham en een stuk fruit of groentes, zoals schijfjes komkommer of cherrytomaatjes. Natuurlijk kan je ook een pastasalade of rijstgerecht in de lunchtrommel doen als je kind dat graag lust.

Reservekleding


Het is altijd handig om een extra setje kleding aan de kleuter mee te geven. Op school kan namelijk van alles gebeuren. Denk aan het omvallen van een beker, spelen in een plas op het schoolplein of een ongelukje. Hoewel de meeste scholen wel leenkleding hebben, is het voor je kind fijn als hij of zij zijn eigen kleding kan aantrekken. Doe direct ook een plastic zak in de rugtas om de natte of vieze kleding in te doen.

De naam van je kind


Wat je ook in de rugtas doet: schrijf overal de naam van je kind op. Sommige kinderen in de klas hebben dezelfde lunchtrommel of bekers en spullen raken nog wel eens kwijt. Als je met een watervaste stift de naam van je kind op de spullen schrijft, vind je uiteindelijk alles weer terug.

Klussen tijdens Corona 0 203

Klussen tijdens Corona

Sinds dat we met zijn allen al maanden thuis zitten vanwege de wereldwijde corona pandemie is klussen in huis nog nooit zo populair geweest. Logisch eigenlijk ook, want je zit al veel te lang naar die lelijke kleurloze wand, kapotte deur of gebroken keukentegels te staren. Het aantal mensen dat thuis is gaan klussen tijdens corona is enorm gestegen en als bewijs daarvoor dienen de cijfers over ons zoekgedrag op internet en hoe dat veranderd is. Zo was er tijdens de crisis een enorme stijging van de zoekterm verbouwen te zien net zoals de vraag naar websites die gereedschappen verkopen. Zelf websites waar je reviews over producten en online shops kunt lezen zagen een grote toename in gebruikers.

Van binnen naar buiten

Er zijn bij het klussen tijdens de pandemie nog een paar belangrijke verschuivingen te zien. Werden er voor de crisis voornamelijk klussen binnenshuis uitgevoerd, tijdens de lockdown veranderde dat naar werkzaamheden in de tuin en op het terras. Vanwege de onzekere toekomst kiezen veel mensen er ook voor om vooral kleinere werkzaamheden uit te voeren omdat zij graag wat geld achter de hand houden. Juist voor dit soort kleinere werkzaamheden is er genoeg tijd over want door het thuiswerken besparen we enorm veel tijd aan reizen en in de file staan.

Heb je weinig ervaring?

Zelfs als je met de meest voorkomende klussen geen ervaring hebt kun je die via het internet opdoen door oneindig veel instructievideo’s op platforms zoals Youtube te bekijken. In zulke filmpjes leer je bijvoorbeeld hoe je laminaat moet leggen, hoe je een boekkast kunt bouwen van restmateriaal en hoe je onder andere op een veilige manier een dakgoot schoonmaakt. Bovendien zijn er veel producenten en fabrikanten die op hun eigen website montagevideo’s plaatsen om op die manier hun klanten tegemoet te  komen. Consumenten kunnen de goederen op die manier thuis laten bezorgen en zonder al te veel moeite zelf in elkaar zetten. Zo hoeven onbekende monteurs en installateurs niet binnen te komen en blijft de kans op besmetting klein.

Zoek professionele hulp

Natuurlijk kun je nog steeds de hulp inschakelen van professionals die je een klus voor je kunnen uitvoeren. Het ligt er dan natuurlijk wel aan welk soort klus dat dit is en ook zul je waarschijnlijk lang op een afspraak moeten wachten. Als de vakman dan uiteindelijk toch komt om de werkzaamheden uit te voeren neem dan wel de voorgeschreven maatregelen in acht om zo veilig mogelijk met elkaar om te gaan.

Steeds meer hobby’s

Naast de interesse voor klussen is ook de interesse voor hobby’s enorm toegenomen. Zo is er een flink aantal mensen dat uit verveling is begonnen met een bijzondere hobby. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van een vogelhuisje uit een blok hout? Er zijn zelfs verhalen van muzikanten die hun creativiteit niet in hun muziek konden stoppen en dus zelf instrumenten zijn gaan maken. Om de somberheid en eenzaamheid tegen te gaan zijn veel mensen op Facebook en Instagram lid geworden van groepen die zich met aparte hobby’s bezighouden. Op die manier kunnen zij hun kennis delen en houden zij toch nog een beetje sociaal contact.

Meest populaire berichten