Maak je outfit compleet met de musthave items van AB Lifestyle 0 569

Hoodie-tracksuit-AB-Lifestyle

Houd jij er een sportieve lifestyle op na en draag je dit graag uit in je kledingstijl? Dan vind je in de schoenen, kleding, accessoires en swimwear van AB Lifestyle alles om je garderobe compleet te maken. Het merk is opgericht door voetballer Alexander Büttner, Nicky Beije en Denny Büttner als high-end pettenlijn. De complete brand is meegegroeid naarmate de visie groeide en is inmiddels razend populair in tal van landen over de hele wereld. Niet verwonderlijk aangezien er een divers team achter AB Lifestyle staat dat wordt gevormd door entertainers uit de muziekindustrie, profsporters, entrepreneurs en modegoeroes. Stuk voor stuk leveren zij een bijdrage aan het creëren van vernieuwende collecties met onder andere: tracksuits voor heren, hoodies, sweaters, jeans, sneakers en headwear.

Musthave items

AB Lifestyle heeft een absolute naam hoog te houden op het gebied van trainingspakken die tegenwoordig ook bekend staan als tracksuits. Deze musthave items worden vaak gedragen in de voetbalwereld. Je kunt tracksuits dragen als je er flink tegenaan gaat op het sportveld, maar ook daarbuiten mag je er absoluut mee gezien worden. Tijdens het sporten biedt een AB tracksuit je op en top comfort. Combineer je dit hippe trainingspak met matchende sneakers en een statement t-shirt, dan creëer je de ultieme streetwear-look. The Star Lifestyle Brand bewijst hiermee eens te meer dat stijl en comfort heel goed samengaan. Bovendien kun je met deze eigentijdse trainingspakken eindeloos variëren door je favoriete slim-fit tracksuit te combineren met een pull-over track sweater of hooded track jacket.

AB headwear

Natuurlijk brengen we de AB headwear ook voor het voetlicht, want daar is het tenslotte allemaal mee begonnen. Je kunt een pet dragen om eindeloos veel goede redenen. In de basis geef je elke outfit er een extra touch mee. Daarnaast is het dragen van een hippe cap ook een perfecte optie om je gezicht en ogen te beschermen als je buiten gaat sporten of om een bad hair day geen kans te geven. Met een AB pet kun je alle kanten op en met de kleuren kun je eindeloos variëren. Maak in combinatie met je zorgvuldig gekozen, sportieve outfit een fashion statement met bijvoorbeeld een grey cap, black trucker cap of een pet in de kleur sky blue. Hoe dan ook is succes gegarandeerd!

Eigentijdse webshop

Kan je niet wachten om jouw garderobe voor komend seizoen aan te vullen met modische items uit de nieuwe collectie van AB Lifestyle? Ga dan eens langs bij een van de conceptstores in de karakteristieke plaats Doetinchem of op het mooie eiland Malta. Daar vind je naast de collecties van het label volop limited items en unieke musthaves. Wil je je alvast online oriënteren? Dat kan in de eigentijdse en overzichtelijke webshop. Je kunt jouw mooie nieuwe kleding, petten en accessoires de volgende dag al dragen, want een bestelling die je plaatst vóór 21.00 uur wordt de volgende werkdag gratis bezorgd.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 – van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk 0 184

De 4 belangrijkste verlichting trends voor 2022 - van glanzende metallics tot vormen uit het ruimtetijdperk

Verlichting trends zijn de troef van de interieurontwerp wereld die ze verborgen houdt. Verlicht een kamer met een enkele – kale – standaardlamp en het ziet er strak uit, met een duidelijk gebrek aan sfeer. Maar overweeg ‘lagen’ van verlichting en alle opties die daarbij horen, en je bent op weg naar een winnend kamerschema. Vloerlampen, wandlampen, tafel- en bureau armaturen – dit zijn slechts enkele van de beschikbare opties bij het uitstippelen van een groots nieuw lichtontwerp. Hoe begin je überhaupt te kiezen? Nou, door te kijken naar de opkomende 2022-verlichting trends natuurlijk.

Het is inderdaad tijd om het licht binnen te laten met deze serieus verhelderende verzameling van opkomende interieurtrends voor 2022. Met een sprankelende selectie van nieuwe verlichting hebben we de grootste, helderste en meest fantastische verlichting looks die de interieurmarkt gaan beïnvloeden.

METAAL EN MARMEREN VLOER LAMPEN

Deze slanke vloerlampen sluipen in onze zichtlijnen en belichamen allemaal elegantie en charisma. Welke twee andere dingen zijn, afgezien van hun geringe verschijning, op te merken? Nou, marmer en metallic afwerkingen – beide ook groot in keukentrends – maken deze staande lampen zo opvallend. Ze omarmen allemaal, zo niet één, dan beide, eindigt.

Waarom zouden we uitkijken naar staande lampen met marmer of steen en metalen details? Marmer is een mooi en duurzaam materiaal dat vele interieurontwerpers graag in projecten gebruiken. In het bijzonder, wanneer het wordt gecombineerd met metaal (inclusief metallic), geeft het een zeer slimme uitstraling aan uw huis – echt een ruimte verhogend.

ART DECO VORMEN

Het is veilig om te zeggen dat Art Deco, zeker in het afgelopen decennium, nooit uit de mode is geraakt. Het is nu apart, strak en potentieel oud genoeg (natuurlijk bedoelen we dit in de meest respectvolle zin), om te worden omschreven als een ‘klassieke’ look. Hoewel we eerder op Art Deco geïnspireerde verlichting stijlen in de interieurmarkt hebben gezien, hebben we het nog niet zo gezien. Minder glitter en glamour (ja, je kunt de diamanten details en glanzend chroom bij de deur laten), deze nieuwe zwarte hanglampen zijn allemaal gebaseerd op de meer subtiele Art Deco-details uit de jaren dertig: een zachte geschulpte rand, een vleugje marmer, een zacht streepje van Midas of brons.

HANDGEMAAKTE HANGLAMPEN

Het effect van deze hernieuwde style is dat we nu blijkbaar allemaal willen dat de dingen die we voor ons huis kopen meer betekenis krijgen: op zoek naar de handgemaakte optie, de maker kennen die het stuk heeft gemaakt of geproduceerd, het in plaats daarvan overdragen aan de volgende generatie van het idee dat het item een ​​korte levensduur heeft. Deze wegen nu allemaal mee naarmate mensen beslissingen nemen over interieurontwerp en decor op basis van duurzaam leven. Verrassing! Je ziet de hanglampen zelfs doorschijnen in het lichtontwerp.

ARCHITECTURALE KROONLUCHTERS

Sommigen associëren het woord ‘kroonluchter’ misschien met een afbeelding van glinsterende glazen hangende druppels die aan een openlijk decoratieve gebogen ijzeren of koperen arm hangen (in een shabby chic kasteel misschien?), anderen zouden een boudoir slaapkamer kunnen visualiseren met over-the-top en licht ‘l’amour’ decor. Allemaal prima en volstrekt acceptabele toepassingen van een kroonluchter trouwens.

Maar hou op. Ja, dat soort kroonluchters bestaat voor degenen die zich zo geneigd voelen, maar er is nu een nieuwe kijk op kroonluchters die onze moodboards voor ideeën voor woonkamer verlichting raakt. Verban de traditionele rondingen, wendingen en eeuwenoude details. De architecturale kroonluchters zijn nieuw, modern, serieus chic en serveren eigentijdse glamour!

De notaris: wat heb je er eigenlijk aan? 0 192

De notaris wat heb je er eigenlijk aan

Dat notarissen niet de meest spetterende reputatie hebben is een understatement. Er bestaan niet voor niets nogal wat stereotypen over deze beroepsgroep en andere pennenlikkers. Maar dat neemt niet weg dat ze een belangrijke rol vervullen. Niet alleen wanneer je er verplicht naartoe moet, bijvoorbeeld bij het kopen van een woning. Maar ze helpen je ook met advies. In Nederland kunnen we met z’n allen best wat meer gebruik maken van de notaris. Want ze lossen juridische geschillen op en voorkomen ruzies tussen families en naasten.

Aangeven wie je partner voor het leven is

Trouwen was lange tijd de norm. Inmiddels genieten we van veel meer vrijheid. We bepalen zelf of we met iemand in het huwelijksbootje stappen of niet. Die keuze is volledig aan jou en je partner. Maar het is wel verstandig om voor een bepaalde constructie te kiezen. Hierdoor zijn jullie namelijk per wet aan elkaar verbonden. Mooie alternatieven voor het huwelijk zijn het geregistreerd partnerschap en de samenlevingsovereenkomst. Het grote voordeel van deze contracten is dat jullie elkaars wettige erfgenaam zijn. Je voorkomt schrijnende situaties waarbij een van jullie met lege handen komt te staan. De notaris is de enige die een dergelijke overeenkomst rechtsgeldig mag maken.

Het opstellen van je testament doe je voor de nabestaanden

Je denkt liever niet aan je eigen overlijden. Dat is menselijk en niet meer dan logisch. Desondanks doe je er goed aan om er af en toe stil bij te staan. Dat doe je niet voor jezelf, maar voor je nabestaanden. Want je hebt uiteraard het beste met ze voor. Een van de naarste ervaringen voor nabestaanden is in een juridisch conflict terechtkomen nadat een geliefde is overleden. Jij bent de enige die een dergelijke situatie kan voorkomen. Dat doe je door vooraf alles zwart op wit te laten noteren. Uiteraard doe je dit wederom in samenwerking met een notaris. Want een testament zonder handtekening van een notaris heeft geen enkele waarde.

Zoek de notaris die bij je past

Gebruik maken van de diensten van een notaris levert je veel voordelen op. Je leeft bijvoorbeeld in meer zekerheid. Bovendien is een notaris helemaal niet zo duur als veel mensen aannemen. Ze geven advies en je komt nuttige informatie te weten. Ga vandaag nog op zoek naar de goedkoopste notaris bij jou in de buurt.

Meest populaire berichten