Mannenweekend organiseren? Met deze 4 tips wordt dat onvergetelijk 0 162

Mannenweekend organiseren? Met deze 4 tips wordt dat onvergetelijk

Een weekend weg met de vrienden is altijd een groot succes. Bovendien creëer je momenten die jullie met z’n allen nooit meer vergeten. Want wedden dat deze herinneringen weer meerdere keren naar boven worden gehaald, ook al is het weekend al jaren geleden? Hieronder staan vier tips op een rij om het volgende mannenweekend nóg onvergetelijker te maken dan de voorgaande weekendjes weg.

Tip 1: Bepaal de locatie

De kans is groot dat het niet uitmaakt waar jullie verblijven: jullie vermaken je toch wel. Toch is het leuk om eens na te denken over de locatie. Het is namelijk wel net zo leuk als er veel te beleven valt of dat er in de natuur veel te ontdekken is. En je hoeft natuurlijk niet alleen binnen Nederland te denken. Want wat dacht je van een skitripje naar Oostenrijk of een stedentrip richting Praag? 

Tip 2: Boek een gezellige accommodatie

De accommodatie is natuurlijk grotendeels afhankelijk van hoe groot het gezelschap is. Als je maar met een paar man bent kun je een bungalow huren, maar met een grote groep is een villa ook tof. Zoek eventueel een accommodatie uit die aansluit bij jullie wensen. Misschien willen jullie wel een villa met een jacuzzi, of een huisje waar je kunt barbecueën. Je hebt zelfs villa’s die een eigen privézwembad hebben. Zeg maar hallo tegen een luxe mini-vakantie!  

Tip 3: Stippel een programma uit

Een mannenweekend bestaat natuurlijk uit allerlei uitjes en activiteiten. Zo kun je denken aan een potje paintballen, een rondje karten of uitgaan in de stad. Wanneer jullie liever niet op pad willen gaan zijn er gelukkig ook genoeg dingen te doen binnenshuis. Denk daarbij aan een leuk bordspel of een potje karaoke. En wat dacht je van paddo’s om de avond af te sluiten? Zo heb je magische truffels genaamd ‘pajaritos’ waarbij je het leven even in een heel ander perspectief kunt bekijken. Let op: lees altijd de productinformatie door voordat je dit gaat gebruiken.

Tip 4: Koffers inpakken en gaan!

Yes, het moment is daar: het mannenweekend staat voor de deur. Het is nu alleen nog maar een kwestie van inpakken en de boel op stelten te zetten. Weet je niet goed wat je allemaal moet meenemen in jouw koffer, of ben je bang om iets te vergeten? Maak dan van tevoren een lijstje met spullen die zeker niet mogen missen. Gelukkig is goed gezelschap van jouw vrienden het allerbelangrijkste ingrediënt van zo’n mannenweekend.

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De notaris: wat heb je er eigenlijk aan? 0 218

De notaris wat heb je er eigenlijk aan

Dat notarissen niet de meest spetterende reputatie hebben is een understatement. Er bestaan niet voor niets nogal wat stereotypen over deze beroepsgroep en andere pennenlikkers. Maar dat neemt niet weg dat ze een belangrijke rol vervullen. Niet alleen wanneer je er verplicht naartoe moet, bijvoorbeeld bij het kopen van een woning. Maar ze helpen je ook met advies. In Nederland kunnen we met z’n allen best wat meer gebruik maken van de notaris. Want ze lossen juridische geschillen op en voorkomen ruzies tussen families en naasten.

Aangeven wie je partner voor het leven is

Trouwen was lange tijd de norm. Inmiddels genieten we van veel meer vrijheid. We bepalen zelf of we met iemand in het huwelijksbootje stappen of niet. Die keuze is volledig aan jou en je partner. Maar het is wel verstandig om voor een bepaalde constructie te kiezen. Hierdoor zijn jullie namelijk per wet aan elkaar verbonden. Mooie alternatieven voor het huwelijk zijn het geregistreerd partnerschap en de samenlevingsovereenkomst. Het grote voordeel van deze contracten is dat jullie elkaars wettige erfgenaam zijn. Je voorkomt schrijnende situaties waarbij een van jullie met lege handen komt te staan. De notaris is de enige die een dergelijke overeenkomst rechtsgeldig mag maken.

Het opstellen van je testament doe je voor de nabestaanden

Je denkt liever niet aan je eigen overlijden. Dat is menselijk en niet meer dan logisch. Desondanks doe je er goed aan om er af en toe stil bij te staan. Dat doe je niet voor jezelf, maar voor je nabestaanden. Want je hebt uiteraard het beste met ze voor. Een van de naarste ervaringen voor nabestaanden is in een juridisch conflict terechtkomen nadat een geliefde is overleden. Jij bent de enige die een dergelijke situatie kan voorkomen. Dat doe je door vooraf alles zwart op wit te laten noteren. Uiteraard doe je dit wederom in samenwerking met een notaris. Want een testament zonder handtekening van een notaris heeft geen enkele waarde.

Zoek de notaris die bij je past

Gebruik maken van de diensten van een notaris levert je veel voordelen op. Je leeft bijvoorbeeld in meer zekerheid. Bovendien is een notaris helemaal niet zo duur als veel mensen aannemen. Ze geven advies en je komt nuttige informatie te weten. Ga vandaag nog op zoek naar de goedkoopste notaris bij jou in de buurt.

Superfoods: zijn ze écht nodig? 0 225

Superfoods: zijn ze écht nodig?

Superfoods zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Toch geloven veel mensen dat een overvliegende trend is. Iets wat even snel passeert en straks weer volkomen verdwijnt. Wat zij niet beseffen is dat superfoods niet alleen van deze tijd zijn. Deze zijn al eeuwenoud. Met superfoods worden namelijk de producten bedoeld die het lichaam een ware boost geven. Die over extra veel gezonde voedingsstoffen beschikken om ons lichaam te ondersteunen. Het is dan ook niet gek dat we juist nu – nu we net uit een gezondheidscrisis komen – meer aandacht willen besteden aan gezond eten en een gezonde levensstijl. Superfoods kunnen hier een mooie aanvulling op zijn. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze zogenaamde superfoods en gaan we in op die ene brandende vraag: zijn ze nu écht nodig?

Voorbeelden van superfoods

Wat zijn superfoods nu precies? Heel veel verschillende producten vallen onder deze noemer. Hierbij moet je met name aan natuurlijke producten denken zoals bessen, zaden en groenten. Dit zijn allemaal producten die boordevol gezonde voedingsstoffen zitten om jouw lichaam verder te ondersteunen. Toch is dit heel anders dan wanneer je simpelweg een stuk fruit zou nemen. Hetgeen wat deze producten anders maakt, is het feit dat deze producten minimaal meer dan twaalf gezonde eigenschappen moeten hebben. Ze beschikken dus over een buitengewoon grote hoeveelheid gezonde stoffen om het lichaam te ondersteunen.

Voorbeelden van superfoods zijn spinazie, boerenkool, tarwegras, Acai bessen, granaatappel, rauwe cacao, aloë vera, gember en honing.

Zijn ze écht nodig?

Het antwoord hierop is zowel ja als nee. Zonder het gebruik van superfoods zal je gewoon kunnen functioneren. Ze zijn dus niet van levensbelang. We moeten wel voorop stellen dat een gezond en evenwichtig voedingspatroon het allerbelangrijkste is. Enkel het gebruik van superfoods is niet voldoende om het lichaam alle nutriënten te bieden die het nodig heeft. Wel kan het ter ondersteuning werken om het lichaam een ware boost te geven. Feit blijft dat we steeds minder goede voedingsstoffen binnen krijgen. Door de jaren heen is het aantal goede voedingsstoffen in veel groente en fruit bijvoorbeeld verminderd. Hierdoor is het juist goed om je lichaam wat extra te bieden. Bijvoorbeeld in de vorm van superfoods. Van levensbelang zijn ze dus niet, prettig zijn ze zeker wel.


Superfoods beschikken over tal van voordelen voor de gezondheid. Elke superfood beschikt over geheel unieke eigenschappen. Ze zullen dan ook allemaal andere voordelen bieden. De belangrijkste eigenschappen spelen een rol in het verbeteren van de fysieke weerstand, het verhogen van het energieniveau, het verbranden van calorieën en zelfs het verjongen van de huid. Zoals je kunt lezen zijn superfoods dus heel divers. Als je met een specifiek doel meer superfoods wilt eten, doe je er goed aan om eerst de belangrijkste eigenschappen op te zoeken en die superfoods uit te kiezen die je kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstellingen.

Meest populaire berichten